BREXIT. Ambasada României: Informaţii utile pentru cetăţenii români

Andreea Cosma |
Data publicării:

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord a transmis un mesaj pentru cetăţenii români, cu privire la înfiinţarea unui portal de informare despre Brexit.

"Brexit.gov.ro – Informații utile pentru cetățenii români

http://brexit.gov.ro/

Guvernul României a inaugurat, pe pagina sa de internet, secțiunea ”Despre retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană”. Prin accesarea butonului Brexit, veți fi direcționați automat către pagina http://brexit.gov.ro, care se adresează cetățenilor români, inclusiv operatorilor economici interesați să obțină informații cu privire la procesul retragerii Regatului Unit din UE (Brexit) și la efectele acestuia asupra României.

Citeşte şi: O ţară europeană interzice toate zborurile dinspre Marea Britanie după descoperirea unei noi variante de COVID-19

Pagina oferă informații și link-uri utile referitoare la schimbările care vor avea loc în relația cu Regatul Unit în următoarele domenii: reglementări vamale, taxe, certificate; transport, autorizații; mediu de afaceri; mobilitate și cetățeni; justiție și afaceri interne.

De asemenea, cetățenii, mediul de afaceri și toate părțile interesate vor găsi aici adresele de contact ale principalelor instituții care pot oferi clarificări suplimentare pe subiectele aflate în aria lor de competență", a transmis Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel