Botoșani. Mamă a şapte copii, ajunsă în comă alcoolică la spital, după un pariu stupid la cârciumă

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O femeie de 31 de ani, din Botoşani, mamă a şapte copii, a ajuns în comă alcoolică la spital după ce a băut aproape o jumătate de sticlă de vodcă. Botoşăneanca făcuse un pariu în crâşma satului. 

O botoşăneancă în vârstă de 31 de ani, mamă a şapte copii, din apropiere de oraşul Săveni, judeţul Botoşani, a ajuns în comă alcoolică profundă după ce a băut o jumătate de litru de votcă, potrivit monitorulbt.ro

Totul a început în crâşma satului, aflată în apropiere de locuinţa femeii. Botoşăneanca ar fi făcut un pariu cu ceilalţi clienţi ai barului, că reuşeşte să bea mai multă băutură decât toţi la un loc.  Ea a umplut o halbă cu aproape o jumătate de litru de votcă şi ar fi dat-o pe gât într-o clipită. Pariul a fost câştigat, dar la scurt timp femeia a căzut din picioare. 

Femeia a fost dusă de urgenţă, la Spitalul Judeţean Botoşani, în comă de gradul III cu intoxicaţie etanolică. După ore întregi de comă profundă, femeia a început să-şi revină. Acasă o aşteptau cei şapte copii.

"Pacienta a fost preluată în comă de gradul III prin intoxicaţie voluntară etanolică. Starea acesteia era foarte gravă, reuşind să o stabilizăm pentru transferul la UPU Botoşani, unde a fost predată colegilor specialişti”, a precizat medicul Eduard Gurău, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Botoşani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel