Boris Johnson i-a frânt inima unei femei: „Nu înțeleg de ce m-ai blocat de parcă aș fi fost o iubire de-o noapte”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Boris Johnson a fost atacat de o femeie de afaceri din Statele Unite căreia i-ar fi dat mai multe contracte în timp ce era primar al Londrei.

Femeia susține că ar avea o relație de prietenie cu premierul Marii Britanii. Ea spune că Boris Johnson se face că nu o mai cunoaște după ce în presă au apărut informații despre legătura dintre firma sa și primăria Londrei, informează Digi 24. În același timp, a refuzat să comenteze speculațiile din presă care spuneau că ar fi avut o relație intimă cu premierul britanic.

După ce a descoperit că firma americancei a primit contracte de zeci de mii de lire, primăria Londrei a depus o plângere împotriva lui Boris Johnson, cel care conducea în acea vreme administrația metropolei.

Jennifer Arcuri, femeie de afaceri: „Ştii doar că ți-am fost un confident loial, credincios, care te-a susținut și care ți-a fost fidel. Ți-am păstrat secretele și ți-am fost prieten. Nu înțeleg de ce m-ai blocat, de ce m-ai ignorat, de parcă aș fi fost o iubire de-o noapte sau o fată pe care ai agățat-o în bar.

Nu am fost și tu știi asta. Mi s-a frânt inima deoarece m-ai dat la o parte de parcă aș fi fost un gremlin".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel