Boris Johnson, anunț de ultimă oră despre starea lui de sănătate, după infectarea cu noul coronavirus

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Boris Johnson se va întoarce la serviciu luni şi abia aşteaptă să îşi reia îndatoririle şi sarcinile pentru a lupta împotriva coronavirusului, au declarat surse din cabinet, citate de presa londoneză.

În urmă cu două săptămâni, în duminica de Paşte catolic, Boris Johnson a fost externat din spital şi a mers la un conac din zona rurală pentru a se recupera. Starea sa de sănătate s-a ameliorat, iar medicii i-au permis se întoarcă la „programul său normal”.

În funcţie de sfaturile medicilor, Johnson ar putea participa, luni, la conferinţa de presă organizată zilnic. De altfel, surse din cabinet, au declarat că premierul a fost în permanenţă ţinut la curent cu tot ce se întâmpla în ţară în perioada de convalescenţă.

Premierul a avut zilnic video-conferinţe cu ministrul de externe, Dominic Raab şi echipa sa de la Downing Street 10. „Domnul Johnson a fost ţinut la curent cu privire la progresele înregistrate în lupta Regatului Unit împotriva coronavirusului şi i s-a oferit o informare detaliată asupra activităţii politice desfăşurate până acum în următoarea fază a luptei noastre împotriva bolii”, a declarat sursa citată de Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel