„Bonnie şi Clyde” de România. Modul neobișnuit prin care au tâlhărit două prostituate

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un bărbat şi o femeie au fost reţinuţi în Bihor, după ce au luat cu mașina două prostituate pe care apoi le-au jefuit de haine. Modul în care acționau cei doi este unul neobișnuit.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul conducea autoturismul, în timp ce partenera lui stătea ascunsă în portbagaj. După ce victimele s-au urcat în autoturism, aceasta ieşea din portbagaj și le amenința cu un cuțit.

Cei doi suspecți au fost numiți „Bonnie şi Clyde de Bihor” de presa locală, pentru acest mod neobișnuit de a acționat.

„Luni, 6 ianuarie a.c., la ora 17.02, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor a fost sesizat prin apelul de urgenţă 112 de o femeie de 44 de ani, din municipiul Oradea, că în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 15.10, a urcat într-un autoturism condus de un bărbat, cu care s-au deplasat dinspre Oradea înspre localitatea Nojorid. În timpul deplasării, din portbagajul autoturismului a ieşit o femeie, care, sub ameninţarea unui cuţit, a deposedat-o de toate bunurile pe care le avea asupra sa, respectiv geanta, geaca, pantofii şi telefonul mobil, obligând-o ulterior să coboare din autoturism, între Oradea şi Nojorid”, se arată în informarea IPJ Bihor.

Prejudiciul s-ar fi ridicat la circa 800 de lei.

 

Au mai jefuit și o altă femeie

 

Tot luni, cei doi au mai jefuit și o altă femeie în vârstă de 37 de ani, căreia i-au furat de obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte în valoare totală de 300 de lei.

Poliţiştii de la Rutieră oprit în trafic autoturismul în care se aflau cei doi suspecți, pe raza localităţii bihorene Diosig. Mașina era condusă de un bărbat de 29 de ani din Gura Humorului, județul Suceava, iar pasageră era o femeie de 32 de ani din comuna Tarcea, județul Bihor, relatează ebihoreanul.ro.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în timp ce femeia a fos pusă sub control judiciar pentru 60 de zile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel