Bolid de lux furat din Marea Britanie, găsit în România

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Bolid de lux furat din Marea Britanie, găsit în România
Bolid de lux furat din Marea Britanie, găsit în România

Un autoturism în valoare de aproximativ 90.000 de lei, furat din Marea Britanie, a fost descoperit în municipiul Botoşani, se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF).

Potrivit sursei citate, poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Botoşani, acţionând în baza unor informaţii, au desfăşurat o acţiune pentru combaterea traficului de autovehicule furate, fiind depistat un autoturism fabricat în 2016, ce aparţinea unui cetăţean român domiciliat în judeţul Botoşani.

„Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a maşinii, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, constatând că aceasta figurează în bazele de date ca fiind furată, semnalare introdusă de autorităţile britanice”, precizează STPF Botoşani.

Poliţiştii de frontieră efectuează în acest caz cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 90.000 de lei, a fost indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel