BMW românesc RIDICAT de pe o stradă din Londra. "Raportez orice român cu cazanul înscris pe România"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un BMW cu numere de Brăila a fost ridicat de pe stradă la Londra, după ce un român a sunat la poliţie: "Raportez orice român cu cazanul înscris pe România", a scris românul pe un grup de Facebook. 

Un român rezident în Londra a postat pe un grup de Facebook o fotografie cu un autoturism înregistrat în Brăila ridicat de autoritățile britanice și un mesaj în care sugerează că el ar fi autorul "denunțului" în urma căruia s-a desfășurat acțiunea, scrie observator.tv.

"Poliția din uk a declarat ca oricine are cunoștințe cum ca un rezident in uk circulă cu o mașină înscrisă in altă țară sa sune la politie si sa anunțe ca să se ia măsuri in cel mai scurt timp, adica sa i se confiște mașina. Eu unu o sa raportez/sun de fiecare dată cand vad pe aici un român cu cazanul lui înscris pe România.

Pai eu sunt mai fraier sa plătesc asigurare si toate cele aici si tu vii cu cazanul tau din România unde cu 100 de euro plătești asigurare si alte cele?", a scris acesta pe grupul de Facebook "Români în Londra – UK".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel