Blue Air anunță anularea unui număr semnificativ de zboruri între România și Italia

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Compania Blue Air anunță anularea unui număr semnificativ de zboruri între România și Italia și între România și Cipru.

Ca urmare a deciziei autorităților italiene și cipriote de a introduce măsura autoizolării obligatorii de 14 zile și a supravegherii medicale pentru toate persoanele care sosesc din România sau care s-au aflat în tranzit prin România în ultimele două săptămâni, Blue Air este nevoită să anuleze un număr semnificativ de zboruri între România și Italia și între România și Cipru.

În acest moment, sunt afectate un număr de 64 zboruri planificate în perioada 3 – 31 august 2020, urmând ca lista să fie actualizată permanent în funcție de durata restricțiilor impuse de autoritățile italiene.

Rutele afectate de aceste anulări sunt:
• București Otopeni – Milano Malpensa, Florența, Napoli
• Bacău – Bergamo, Torino, Roma Fiumicino
• Iași – Torino
• București Otopeni - Larnaca

Pasagerii Blue Air afectați de aceste anulări vor primi toate detaliile referitoare la opțiunile pe care le au la dispoziție pe e-mailul furnizat în momentul rezervarii biletului.

Pasagerii pot opta pentru reprogramarea gratuită a călătoriei în primele 7 zile de la dată inițială a zborului direct printr-un simplu e-mail către adresa [email protected]. E-mailul trebuie să conțină urmptoarele detalii legate de zbor: număr de rezervare, numele de familie al persoanei care a făcut rezervarea, datele noi la care se dorește reprogramarea.

În cazul în care pasagerul nu optează pentru rebooking gratuit, după cele 7 zile de la dată zborului anulat Blue Air va transferă automat contravaloarea biletului în portofelul electonic Blue Wallet al persoanei care a efectuat achiziția, de unde banii vor putea fi utilizați în termen de 2 ani pentru a cumpăra bilete pentru orice altă destinație deservită de Blue Air, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel