Biletele la avion rezervate la Air France KLM pot fi schimbate până în martie 2022

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Air France KLM extinde condițiile flexibile de rezervare a biletelor de avion. Astfel, biletele por fi schimbate până pe 31 martie 2022, față de 31 decembrie 2021.

În încercarea de a contracara efectele negative și incertitudinea aduse de iminenta amenințare a unui noul val pandemic asupra industriei aviatice, grupul Air France – KLM anunță că a decis extinderea condițiilor flexibile de rezervare a biletelor de avion pe toate rutele până la 31 martie 2022.

Valabile anterior pentru călătorii până la 31 decembrie 2021, condițiile au fost prelungite până la 31 martie 2022.

Pasagerii au posibilitatea de a schimba gratuit rezervarea, inclusiv data de călătorie și destinația zborului, indiferent de condițiile tarifare la care a fost cumpărat biletul până în ziua călătoriei. Dacă se dorește înlocuirea cu un bilet ce are un tarif mai mare, va fi necesară achitarea diferenței.

De asemenea, pot cere rambursarea integrală a sumei achitate pe bilete. În cazul în care condițiile tarifare ale biletului nu permit rambursarea, va fi emis un voucher valabil timp de un an, a cărui rambursare ulterioară poate fi solicitată în orice moment.

Aceste măsuri se aplică până în ziua plecării pentru primul segment de zbor și nu sunt necesare niciun fel de documente justificative pentru a putea face aceste schimbări, ci pot fi pur și simplu efectuate direct de către pasageri pe site-urile celor două companii aeriene dacă biletele au fost cumpărate direct de la sursă.

Dacă pasagerii au apelat la o terță parte pentru rezervarea zborurilor, sunt rugați să ia legătura cu agenția de turism în cauză.

(sursa: Mediafax)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel