Bilanțul preliminar al accidentului feroviar din Germania: 3 morți și 60 de răniți

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Bilanțul preliminar al accidentului feroviar din Germania a ajuns la 3 morți și 60 de răniți. 16 dintre persoanele rănite sunt în stare gravă.

Un purtător de cuvânt al Poliției a declarat pentru publicația Bild că bilanțul preliminar este de trei morți și 60 de răniți, dintre care 16 sunt în stare gravă. Trei vagoane s-au răsturnat după deraiere, „iar mulți pasageri au fost proiectați în exterior prin geamuri", a spus purtătorul de cuvânt, subliniind că printre răniți sunt multe persoane în vârstă.

Tren deraiat în Germania: trei morți și mai mulți răniți. ULTIMA ORĂ

Primele informații despre accidentul feroviar indicau un mort și mai multe rănite, după ce un tren regional a deraiat în sudul Germaniei. Inițial, reprezentanții poliției au spus că trenul era „destul de plin” în momentul accidentului.

Mai multe vagoane s-au răsturnat și au ajuns parțial pe un terasament la nord de stațiunea de schi Garmisch-Partenkirchen din Bavaria, a relatat ziarul regional Muenchener Merkur.

La bordul trenului se aflau mai mulți elevi, a relatat Merkur, citând un ziar local. La faţa locului a fost lansată o amplă operaţiune de salvare şi calea ferată a fost complet închisă. Nu s-a stabilit deocamdată cum s-a produs acest accident. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel