Belgia. Un ROMÂN a îngropat un SUV de lux nou-nouț pe plajă (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un român a îngropat un SUV Land Rover Range Sport nou-nouţ pe plajă, în Belgia.

Potrivit unei postări pe Facebook a Poliţiei din Bredene / De Haan, totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.45. Atunci, autoritățile au fost alertate de faptul că un Land Rover Range Sport a fost îngropat în nisip până la şasiu pe plaja din Bredene. 

(w670)

„Şoferul, un tânăr român de 23 de ani, a avut ideea luminoasă de a testa vehiculul 4 X4 al prietenului său pe plajă, fără a avea experienţă cu ea sau a avea cunoştinţe despre asta... Rezultatul a fost că vehiculul a fost blocat până la şasiu în nisip.

În ciuda încercărilor disperate de către tineri, mașina nu a făcut nicio mişcare. Ei au chemat inițial o mașină de remorcare, dar acest lucru, de asemenea, nu a reușit în scoate vehiculul din nisip”, arată Poliția pe pagina de Facebook.

(w670)

Autoritățile au solicitat un buldozer care să scoată SUV-ul de lux de pe plajă, înainte ca mareea de la prânz să înceapă şi să umple cu apă maşina. Reglementările poliției municipale din Bredene interzic accesul tuturor vehiculelor cu motor pe plajă, iar infractorul va primi o amendă pentru acest lucru.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel