Belgia. Șoferi români de TIR, condiții cumplite în parcarea de odihnă: „Doar trei toalete insalubre pentru peste 260 de camionagii”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

În timpul unui control pentru a verifica dacă se respectă măsurile de igienă impuse de pandemia de coronavirus, serviciile de inspecție au găsit situații cumplite în campingul din Zeebrugge pentru șoferii români de camion.

Presa din Belgia relatează că în weekend, în timpul unei acțiuni de inspecție efectuată de poliția judiciară federală, poliția maritimă și inspecția socială într-o parcare de camioane de-a lungul Kustlaanului din Zeebrugge, s-au constatat încălcări flagrante ale legislației. 

„Există doar trei toalete pentru 185 de șoferi români aici”, spune auditorul muncii Filiep De Ketelaere, potrivit nieuwsblad.be.

 

Condițiile în care trebuie să stea șoferii de TIR în perioadele obligatorii de odihnă sunt cumplite

 

În total sunt parcate peste 260 de camione, iar condițiile în care trebuie să stea șoferii de TIR în perioadele obligatorii de odihnă sunt cumplite, de cele mai multe ori insalubre. 

Cu toate că și anul trecut s-a făcut inspecția în această parcare frecventată de români, nimic nu s-a schimbat, iar anul acesta ofițerii au găsit aceeași situație, potrivit focus-wtv.be. 

Totodată, autoritățile anunță că au fost confiscate 20 de camioane.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel