Belgia. Șofer român de TIR, moarte cumplită pe o autostradă: „Marcel a fost întotdeauna acolo pentru toată lumea”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: colaj capturi nieuwsblad.be, gva.be, vrt.be
Sursa foto: colaj capturi nieuwsblad.be, gva.be, vrt.be

Marcel Străinu, un șofer român de camion de 66 de ani, a murit miercuri după-amiază într-un groaznic accident pe autostrada A12, în dreptul localității belgiene Hoevenen.

Tragedia a avut loc după ce pe autostrada A12, pe sensul de mers spre Anvers, s-a format un blocaj în trafic. Se pare că Marcel, deși era experimentat, nu a reușit să oprească vehiculul și s-a izbit puternic de un alt camion. Din cauza impactului puternic, cabina a fost pulverizată, a sărit de pe șasiu, iar șoferul român a murit pe loc, medicii nemaiputând face nimic pentru a-i salva viața.

Marcel lucra de mulți ani ca șofer de camion în Belgia și locuia în Zeebrugge. Soția și copiii lui au rămas în România, iar el continua să conducă pentru a-i sprijini financiar. Locuia în Zeebrugge alături de alți câțiva șoferi de camioane români.

 

„Această veste vine ca un șoc imens”

 

„Marcel a fost întotdeauna acolo pentru toată lumea. Nimic nu era prea mult pentru el. Și, în ciuda vârstei sale, nu-l auzeai niciodată să se plângă. Această veste vine ca un șoc imens”, spune Annelies Geldhof, directorul companiei de transport la care Marcel era angajat.

Când a aflat teribila veste, familia lui Marcel a vrut imediat să ia un avion și să vină în Belgia, dar dacă făceau asta, erau obligați să intre în carantină. „Le-am explicat că nu e o idee bună”, spune Annelies. „Acum facem tot ce putem pentru a aranja repatrierea”.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel