Belgia. ROMÂNII deplâng MOARTEA Alexandrei. Tânăra de 23 de ani, RĂPUSĂ de un TIR: „Îngerașul meu scump și frumos te aștept să vii”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O româncă de numai 23 de ani a fost accidentată mortal de un camion în orașul Geel din Belgia. Românii deplâng moartea Alexandrei.

Potrivit sudinfo.be, totul a avut loc pe 21 noiembrie, în jurul orei 17.00, atunci când Alexandra Bălan se afla pe o stradă de lângă abatorul societății Sopraco și l-a sunat pe soțul ei, probabil pentru a-i spune unde să vină să o ia pentru a merge împreună acasă după programul de lucru.

În timp ce vorbea la telefon, Alexandra a decis să traverseze strada prin spatele unui camion parcat pe marginea străzii. Un alt TIR, care se pare că venea din sensul opus celui parcat prin spatele căruia Alexandra traversa strada, a lovit-o pe româncă din plin, iar aceasta a murit pe loc.

Șoferul camionului nici nu a observat că a accidentat o persoană și a încercat să-și continue drumul, dar a fost oprit de câțiva martori care au asistat neputincioși la tragedie.

„Șoferul TIR-ului, în vârstă de 49 de ani, nu a văzut impactul. Martorii l-au oprit când au văzut-o pe femeie sub roțile mașinii. Șoferul a fost foarte afectat de cele întâmplate", a declarat primarul orașului, Vera Celis.

 

„Suntem șocați de tragedie!”

 

Românca este originară din satul Roșcani, care aparține de localitatea Liteni, județul Suceava. Alexandra era în Belgia împreună cu soțul ei, Dragoș, care au decis să plece din România pentru o viață mai bună. Toate visele s-au năruit după moartea româncei, iar rudele, prietenii, dar și românii care nu au cunoscut-o personal pe Alexandra sunt devastați după tragedie și au transmis sute de mesaje de condoleanțe.

„Îngerașul meu scump și frumos te aștept sa vii, ce ma fac fără tine câtă tristețe în suflet ne-ai lăsat, atât de tânără! Puiu mami nu mai pot de dorul tău.”

„Dumnezeu să o ierte și să o aibă în pază!!!”

„Dumnezeu sa o ierte, putere familiei ! Nu-mi vine să cred!”

„Câtă tristețe și câtă amărăciune!!! Se zice că Dumnezeu ia la El persoanele cu suflet curat și bun... o fi adevărat, dar și noi avem nevoie de ele, aici pe pământ! Atât de tânără... O fiică, o soră, o cumnată, o mamă, o soție, o prietenă... pur și simplu nu mai este, s-a dus pentru totdeauna... ce păcat! Sincere condoleanțe, familiei! Dumnezeu s-o odihnească în pace!!! Câtă tristețe!”

„Sincere condoleanțe...!!! Îmi pare nespus de rău de ceea ce am auzit... Dumnezeu să o odihnească în pace... și pe voi să vă mângâie să puteți trece și peste această grea încercare...!!!”

„Suntem șocați de tragedie! Un om frumos înălțat prea repede la Cer! Dumnezeu avea nevoie de un înger în împărăția Lui! Condoleanțe!! Dumnezeu să vă întărească!” 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel