Belgia. Româncă, beată criță și fără permis, a oferit bani victimelor ca să nu cheme poliția

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O șoferiță româncă din Belgia, în avansată stare de ebrietate, a încercat să fugă de la locul unui accident cu polițiștii pe urmele sale. Înainte de acest lucru, ea a vrut să ofere bani celeilalte părți implicate în incident, pentru a scăpa basma curată. 

În Godveerdegemstraat din Zottegem a avut loc, sâmbătă, un accident provocat de o șoferiță româncă. Un autoturism cu număr de înmatriculare românesc s-a izbit de o mașină parcată.

"Șoferul vehiculului a încercat să părăsească locul accidentului", a declarat comisarul Joke De Geyter de la poliția locală, citează presa locală. "Echipele noastre de intervenție au reușit să o intercepteze. Testată cu aparatul etilo-test, rezultatul a fost pozitiv. În mod normal, permisul de conducere i-ar fi fost retras pentru 15 zile, dar ea nu avea permis de conducere. Vehiculul ei a fost remorcat", a completat polițistul.

Martorii oculari au descris-o pe femeie ca fiind „beată criță“. Aceștia au spus că, la sosirea poliției, femeia a fugit. O sută de metri mai departe, în Sportstraat, poliția a prins-o.

Anterior, ea ar fi încercat să ofere bani în numerar proprietarului mașinii parcate și ar fi ajuns la o înțelegere amiabilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel