Belgia. O prezentatoare TV româncă, victima insultelor din cauza sarcinii: „Să te transformi în salam transparent este ridicol!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură 7sur7.be
Sursa foto: captură 7sur7.be

Daniela Prepeliuc, o româncă care prezintă meteo la canalul belgian RTBF, a fost victima unor insulte din partea mai multor telespectatori înainte de a pleca în concediu de maternitate.

Unii au considerat costumele prezentatoarei „nepotrivite" pentru o femeie însărcinată. Într-o postare de umor publicată pe site-ul RTBF, jurnalista Amélie Bruers a notat câteva dintre mesajele primite de canal după difuzarea vremii.

„Purtând o rochie de mărimea 40, în timp ce are 7 - 8 luni de sarcină nu este deloc potrivit", „Cum poate Daniela să apară în astfel de ținute, suntem cu toții sincer șocați" , „Pfff, e bine să fii gravidă și să o afișezi pe un ecran mic, dar să te transformi în salam transparent este ridicol! Alegerea hainelor mai bune este o problemă de bun simț ... dar clasa nu este pentru toată lumea!"

Pentru Amélie Bruers, Daniela Prepeliuc este o victimă a sexismului și se reduce „nu numai la fizicul ei, ci și la garderoba ei. Nici un cuvânt despre meserie, prezentare sau dicție... "

„Prin urmare, o femeie însărcinată este obligată să poarte vizibil haine de altă dimensiune. Ce dimensiune? Mister, localnica noastră Cristina Cordula nu ne spune mai multe despre standardele în vigoare", a mai scris jurnalista.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel