Belgia. Luca, unul dintre cei mai apreciați influenceri de pe TikTok, înjunghiat mortal încercând să-și salveze mama

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Luca Pisciotto, în vârstă de 22 de ani, influencerul Tik Tok (unde avea peste 1,5 milioane de urmăritori cunickname-ul Luca Itvai) a fost ucis în Liege, Belgia, de către fostul partener al mamei sale, în timp ce voia să o protejeze pe aceasta.

Tânărul, originar din Agrigento, dar care locuia de câțiva ani în Belgia, a fost împușcat în gât în încercarea de a-și proteja mama, adevărata țintă a bărbatului. Incidentul a avut loc în cartierul Jupille.

Ucigașul, care era tot italian (Pietro Randazzo, potrivit primelor informații ale anchetatorilor), s-a predat de bunăvoie la poliție după ce inițial a părăsit casa. Se spune că Randazzo ar fi deja cunoscut de poliție. Mama băiatului a fost rănită, dar nu grav. Luca Pisciotto, un iubitor de muzică și dans, era cunoscut pe rețeaua de socializare sub numele de 'Luca Itvai' și avea peste 1,5 milioane de urmăritori.

 

Luca, unul dintre cei mai apreciați influenceri de pe TikTok, înjunghiat mortal

 

Tânărul Luca a sângerat până a murit înainte de a ajunge la spital. Criminalul a fugit și apoi s-a predat la poliție. Criminalul, după o primă evadare, s-a predat la poliție și a recunoscut totul: a mers la casa fostei sale iubite pentru a încerca să se împăcați, dar a izbucnit o ceartă. Bărbatul a încercat să o stranguleze pe femeie, care a scăpat de vecini cu ajutorul fiului ei, care a intervenit pentru a-și apăra mama. Criminalul l-a atacat apoi pe băiat, înjunghiindu-l de mai multe ori.

Băiatul era originar din Sicilia, din Agrigento. Se hotărâse să părăsească Italia pentru a-și găsi norocul și, de fapt, reușise să se mute în Belgia, mai precis la Liege, unde devenise o vedetă a TikTok-ului. Ultimul videoclip al lui Luca pe TikTok a fost postat cu câteva ore înainte de tragedie. A fost un POV ("Point of view") ușor și ironic, unul dintre multele de pe profilul său.

În prezent, secțiunea de comentarii are peste 75.000 de comentarii. Toată lumea își amintește de el ca de o persoană bună, amabilă și ambițioasă. Visa să devină actor și era un mare fan al dansului, toată lumea își va aminti de el pentru că a încercat să îi salveze viața mamei sale. "Este un erou", se arată pe rețelele de socializare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel