BELGIA: DREPTATE pentru cei doi FRAȚI ROMÂNI EXECUTAȚI pe malul unui lac: Posibilul autor, identificat și ARESTAT

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Presupusul autor al asasinatului celor doi frați români din Belgia, de la sfârșitul lunii august, a fost idetificat și reținut. Gabriel și Constantin, doi frați români de 45 și 48 de ani, au fost împușcați în cap pe malul unui lac unde pescuiau.

Procurorii din Belgia anunță arestarea unui suspect în cazul celor doi frați români executați în august. Cei doi au fost găsiți împușcați în cap, pe malul unui lac, unde au fost la pescuit.

Prima reușită în cadrul anchetei a fost anunțată de autoritățile belgiene vineri după-amiază, la 2 luni de la teribila execuție. Pe 29 august, Gabriel și Constantin, doi frați români de 45 și 48 de ani au fost găsiți morți la Forchies-la-Marche. Trupurile neînsuflețite zăceau pe malul unui lac din zonă, unde veniseră la pescuit. Fiecare victimă a fost împușcată în cap cu un glonț.

Citește și: Doi români, ASASINAȚI în stil mafiot în Belgia

Fiica uneia dintre victime a alertat poliția în legătură cu disparția celor doi, care s-au dus la pescuit la un iaz din zona Forchies-la-Marche. Rudele românilor au declarat că cei doi se duceau des la balta respectivă pentru a se relaxa.

Mașina cu care au plecat cei doi a fost descoperită parcată în apropierea iazului, unde ulterior au fost găsite cele două cadavre.  Românii au plecaseră la pescuit pe un lac din regiunea Charleroi și au anunțat că se vor întoarce după câteva zile, însă au dispărut fără urmă, relatează 7sur7.be.

Poliția federală a deschis o anchetă în acest caz.

Potrivit jurnalistei Aurélie Henneton de la RTL, zona unde au fost descoperite cadavrele este destul de izolată, se află la depărtare de aproximativ un kilometru de drumul public. Victimele, în vârstă de 45 și 48 de ani, nu erau cunoscute autorităților judiciare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel