Belgia. 10 români au petrecut noaptea de Înviere cu focuri de artificii: „Ce rachete!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Poliția locală din Zelzate a pus capăt sâmbătă seara unei petreceri, în plină criză de coronavirus, în Belgia. 10 români s-au gândit să petreacă zgomotos în noaptea de Înviere.

„Când am vrut să ies cu câinele afară pentru în jurul orei 10:15, am fost surprins de câteva zgomote puternice. La început am crezut că sunt împușcături. Când m-am uitat, nu-mi venea să cred ochilor: artificii. Și a durat destul de mult. În total aproape cincisprezece minute. Ce rachete!”, a povestit un vecin pentru standaard.be, citat de Observator.

Poliția a ajuns și ea rapid pe strada unde petreceau românii și a oprit petrecerea. Primarul localității, Brent Meuleman, a declarat: „Nu prea e înțelept să petreci într-o asemenea perioadă. Este un comportament inacceptabil, mai ales când oamenii din sănătate muncesc continuu și salvează vieți. E stupid, antisocial și iresponsabil să te apuci să petreci”.

Casa în care a avut loc petrecerea e locuită de 6 români, alți patru venind la ei în vizită din apropiere. Martorii au mai povestit că nu e prima oară când românii nu respectă regulile din perioada de restricții. Poliția a aplicat sancțiuni tuturor celor prezenți.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel