Belgia. Prostituată româncă, furt de 90.000 euro de la un client fidel. Lori a dăruit banii unui prieten care și-a luat Bentley și Rolex

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Lori, o prostituată româncă din Anvers, Belgia, a înşelat un bărbat de 50 de ani. Ea l-ar fi lăsat pe bărbat fără 90.000 de euro.

Potrivit presei din Belgia, un comerciant de băuturi alcoolice i-ar fi dat româncei, după prestarea serviciilor, cardul bancar și codul PIN pentru a retrage 200 de euro, așa cum au convenit. Faptele au avut loc într-un weekend din mai 2017. 

Însă, românca ar fi scos 90.000 de euro pe care i-ar fi dat imediat unui prieten, un brutar de pizza. Acesta nu a fost conștient de unde provin banii și și-ar fi achiziționat un Bentley Continental și un ceas Rolex. 

Negustorul de băuturi din Anvers susține că Lori era compania sa de mai mult timp și ar fi avut încredere în ea întrucât apela mereu la serviciile sale și mereu a fost corectă. 

Ieri, românca și prietenul ei au fost prezentați în fața judecătorilor. Procurorul a cerut 18 luni de închisoare împotriva brutarului de pizza și 10 luni de închisoare împotriva româncei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel