Bebeluș de șase luni, decedat în ambulanță, în drum spre spital: Micuța fusese externată recent; părinții cer explicații

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bebeluș, în vârstă de 6 luni, a decedat în ambulanță, în timp ce se îndrepta către Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare. 

La miezul nopții, în cursul zilei de marți, familia unui bebeluș a sunat disperată la numărul de urgență 112, raportând că micuța lor avea dificultăți în respirație. Echipajul de ambulanță trimis în grabă a găsit bebelușul într-o stare critică de stop-cardiorespirator la fața locului.

Un medic a început imediat manevrele de resuscitare, dar situația era atât de gravă încât s-a cerut și intervenția unui al doilea echipaj medical. Cu toate eforturile depuse de cei doi medici prezenți, care au făcut tot posibilul pentru a-l salva pe bebeluș, micuța a pierit.

Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Unității de Primiri Urgențe (UPU) Satu Mare, în momentul în care ambulanța a ajuns la locuința familiei, bebelușul, în vârstă de 6 luni, se afla deja într-o stare gravă. În ciuda eforturilor medicale de urgență, fetița a decedat în Ambulanță, în drum spre Unitatea de Primiri Urgențe din Satu Mare, potrivit Antena 3 CNN.

În prezent, se așteaptă rezultatele examenului anatomopatologic pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului micuțului.

Familia este devastată de pierderea bruscă a copilului și cere explicații cadrelor medicale. De menționat că fetița fusese internată la Spitalul Județean Satu Mare în perioada 10-16 februarie, din cauza unei afecțiuni respiratorii, bronșiolită, fiind externată ulterior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel