Bătrână violată și talhărită de un tânăr în județul Dolj. Agresorul a fost arestat preventiv

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Rojişte, județul Dolj, a fost arestat preventiv după ce ar fi violat şi tâlhărit o bătrână care are 87 de ani.

Conform poliţiştilor, tânărul a intrat peste bătrână, în noaptea de sâmbătă spre duminică, forţând-o să întrețină raporturi sexuale.

De asemenea, acesteia i-ar fi fost furată suma de 130 de lei. Tânărul a fost identificat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Ulterior, el a fost reţinut pentru 24 de ore. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70 %, fiind predat persoanei vătămate. În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Craiova, care a dispus arestare preventivă a acestuia pentru 30 de zile, relatează expresspress.ro.

O altă bătrână a fost atacată, legată și chinuită în propria casă, în Maramureș. Tragedia se întâmpla pe 15 noiembrie în localitatea Strâmtura, Maramureș.

 

Bătrână, atacată, legată și chinuită în propria casă, în Maramureș. Hoții au furat toți banii, pe care victima îi ținea pentru zile negre

 

Polițiștii din Strâmtura, Maramureș sunt  în alertă, după ce un jaf a avut loc în noaptea de duminică spre luni. Victimă a fost o femeie singură, în vârstă de 76 de ani.

Conform informaților, jaful a fost comis de persoane rămase deocamdată neidentificate. Femeia în vârstă de 76 ani se culcase, când necunoscuții au pătruns peste ea în casă. Aceștia au folosit spray lacrimogen și au legat-o. I-au sustras telefonul mobil pentru a nu putea suna la 112. Apoi ar fi început să o tortureze pentru a spune unde își ține banii din pensie.

Într-un final bătrâna le-a spus hoților unde ține banii. Femeia le-a dat hoților 4.000 de lei a fost suma pe care o păstra pentru zile negre. După ce indivizii au plecat, victima, cu greu a reușit să ceară ajutor în vecini, scrie vasiledale.ro. Imediat la fața locului au sosit polițiștii care au deschis un dosar penal și încearcă să îi identifice pe autori.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel