O româncă s-a aruncat de la etaj pentru a scăpa după ce a fost violată

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

O femeie s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc din Craiova, după ce ar fi fost violată, dorind astfel să scape.

O femeie în vârstă de 23 de ani s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc din Craiova, povestind poliţiştilor că a recurs la acest gest deoarece a fost violată şi astfel a dorit să scape. Ulterior, un bărbat în vârstă de 28 de ani s-a prezentat la secția de Poliţie şi a declarat că acesta a contactat-o pe femeie prin intermediul unui site, în scopuri sexuale. Cei doi au mers, apoi, la apartamentul acesteia. În prezent, anchetatorii fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, vineri, 5 noiembrie, prin apel la numărul 112, cu privire la faptul că, în grădina din faţa unui bloc a căzut o tânără care susţine că ar fi fost violată.

 

Bărbatul s-a prezentat la sediul Poliției

 

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat o tânără de 23 de ani, din comuna Vîrtop, care acuza dureri în zona membrelor inferioare şi care a declarat că ar fi fost violată de un bărbat şi că s-ar fi aruncat de la etajul trei al blocului respectiv pentru a scapa. Tânărul respectiv nu a fost găsit la fata locului”, a transmis IPJ Dolj.

De asemenea, anchetatorii au menționat că la sediul Secţiei 5 Poliţie Craiova, s-a prezentat un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Moţăţei, Craiova, care a precizat că ar fi contactat-o pe tânăra în cauză, de 23 de ani, prin intermediul unui site, în scopuri sexuale. Astfel, acest lucru s-ar fi întâmplat joi noaptea, iar vineri, 5 noiembrie, acesta a mers la apartamentul unde femeia locuieşte ocazional.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol. Ulterior, cercetarile au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj şi sunt continuate pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

 

Fetiță de doar 10 ani, violată de propriul tată și un unchi. Pedepse grele pentru cei doi violatori, care sunt însă în libertate

 

Un caz la fel de șocant, în care este implicată o fetiță, a avut loc cu doar o zi în urmă. Atunci, judecătoria Vatra Dornei a anunțat sentința într-un caz de agresiune sexuală extrem de grav. O  fată în vârstă de 10 ani a fost violată de propriul tată și un unchi din partea minorei. Judecătorii au constatat că probele adunate de polițiștii și de procurori sunt suficiente, astfel că au aplicat pedepse mari.

Gheorghe S., tatăl fetei, a primit 15 ani de închisoare pentru viol și 4 ani pentru infracțiunea de „rele tratamente aplicate minorului”, pedeapsa rezultantă de executat fiind de 16 ani și 4 luni de închisoare. Unchiul, Gheorghe B., judecat doar pentru viol, a primit 15 ani de detenție. Cei doi sunt în libertate, sub control judiciar. Decizia Judecătoriei Vatra Dornei nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

 

Fata a povestit cum tatăl ei și un frate al mamei au profitat de ea

 

Fata a fost luată de urgenţă de acasă, în condiţiile în care exista inclusiv suspiciunea că este însărcinată în urma abuzurilor sexuale. Rezultatele de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală au confirmat că minora a fost abuzată sexual. Din fericire, aceasta nu era însărcinată. Polițiștii judiciariști dorneni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, au demarat cercetări destul de ample în acest caz, pentru a se convinge de vinovăția celor acuzați, scrie  monitorulsv.ro 

Totuși, cei doi au fost lăsați  în libertate, sub control judiciar, până când judecătorii se vor pronunța definitiv. Fata a rămas în grija statului, într-un centru de minori. Judecătoria Vatra Dornei a mai decis ca cei doi să achite fetei suma de 10.000 de euro fiecare, daune morale.  Inculpații se bucură încă de prezumția de nevinovăție, până la o sentință definitivă a instanțelor de judecată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel