Bătrân, găsit carbonizat în propria locuință după un incendiu violent. Vecinii au alertat pompierii

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Un bărbat în vârstă de 86 de ani, din județul Olt, a decedat, vineri, în urma unui incendiu care a izbucnit în locuinţa acestuia.

 

 

 

Incendiul a fost generat de jarul căzut din sobă, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, informează Agerpres. Flăcările au fost observate de vecini, care au solicitat intervenţia pompierilor şi au menţionat că proprietarul casei, o persoană cu probeleme locomotorii, este posibil să fi fost surprins în interior.

Pentru stingerea flăcărilor şi lichidarea incendiului au intervenit, timp de peste o oră, pompieri de la Caracal, cu doua autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

După ce focul a fost stins, pompierii l-au găsit pe proprietarul locuinţei decedat, cu arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului.

"La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la bunurile din două camere de locuit şi la acoperişul casei. Pompierii au asigurat accesul rapid către dormitorul locuinţei, dar, din păcate, bărbatul, în vârstă de 86 de ani, a fost găsit decedat, cu arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Flăcările violente au ars bunurile din două camere de locuit şi acoperişul casei, pe circa 60 de metri pătraţi. Potrivit pompierilor, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost jarul căzut din sobă, scrie Agerpres.

 

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Giurgiu. A murit într-un incendiu care i-a cuprins casa. Pompierii l-au găsit sub dărâmături

 

În urmă cu câteva săptămâni, un alt bătrân și-a pierdut viața într-un incendiu violent, care a avut loc într-o casă din județul Giurgiu. Sub dărâmături, pompierii au găsit trupul carbonizat al proprietarului, un bărbat în vârstă de 74 de ani.

Incendiul violent a avut loc în noaptea de miercuri spre joi într-o casă din localitatea Valea Bujorului, din județul Giurgiu, scrie Mediafax. De asemenea, potrivit ISU Giurgiu, un bătrân și-a pierdut viața în incendiul violent izbucnit în locuința sa.

Vecinii au fost cei care au sunat la 112, însă a fost prea târziu pentru bătrân. Pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Aceștia au constatat faptul că incendiul se manifesta în interiorul camerelor și la acoperiș, iar unul dintre pereții casei și tavanul erau prăbușite.

Ajunși la fața locului, aceștia au început căutările, astfel că, bărbatul, în vârstă de 74 de ani, a fost găsit carbonizat, sub dărâmături. Cel mai probabil tragedia s-a produs din cauza jarului sau a scânteilor provenite de la sistemul de încălzire, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel