Bătaie în ședința Consiliului Municipal Chișinău. Aleșii locali și-au împărțit pumni și palme. Mărul discordiei, un proiect imobiliar

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
bataie in sedinta clm chisinau
bataie in sedinta clm chisinau

Consilierii locali din Chișinău s-au luat la pumni chiar timpul unei ședințe a Consiliului Municipal. Altercația a pornit de un punct de pe ordinea de zi, aprobarea unui plan urbanistic zonal. În timp ce consilierii se băteau, proiectul a fost adoptat. 

Consilierii municipali ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) au încercat să blocheze procedura de votare a planului urbanistic, declarând că „proiectul are aviz negativ de la CNA și evidențiază încălcări de procedură, cu riscuri de corupție”.

„Opriți ședința, nu încălcați legislația, eu vă rog frumos”, a declarat unul dintre consilieri. Consilierii PAS susțin că votarea proiectului „a avut loc contrar legii”, dar și fără ca subiectul să fie supus dezbaterilor în timpul ședinței. Totodată, consilierii mai spun că documentul propus spre aprobare „evidențiază încălcări de procedură, cu riscuri de corupție”. „Poliția, poliția, chemați vă rog poliția”, strigă un alt consilier implicat în altercații, scrie Ziarul de Gardă

Consilierii municipali și-au împărțit pumni în timp ce la vot era supus „subiectul cu privire la aprobarea Planului urbanistic zonal pentru terenurile cuprinse în perimetrul străzilor Burebista – Sarmizegetusa – Grădina Botanică”. Proietul a fost aprobat cu 32 de voturi.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel