Bătaie de joc în sectorul 3 București

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Autoritățile locaale se laudă că au început să facă dezinsecție, dar locuitorii susțin că este doar de ochii lumii. 

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat de mi mute ori în ultima vreme că a impus un program intensiv de igienizare a domeniului public. 

“Străzile şi trotuarele din sectorul 3 se spală cu jet de apă şi detergenţi specifici. Acţiunile de igienizare generală de primăvară au început de peste 3 săptămâni. Dar, dată fiind evoluţia situaţiei în ceea ce priveşte virusul COVID-19, am impus un program intensiv de igienizare a domeniului public, astfel încât toate spaţiile exterioare să fie cât mai sigure pentru noi, cetăţenii. Desigur şi noi trebuie să fim responsabili şi să respectăm indicaţiile specialiştilor pentru a preveni o eventuală îmbolnăvire”, a scris Negoiţă pe Facebook.

Doar că locuitorii din sectorul 3 susțin că aceste operațiuni sunt rare și dor pentru ochii presei. Jurnalista Oana Stănciulescu a scris pe pagina ei de socializare că mașinile care trebuiau să facă dezinsecția au dispărut a doua zi după ce au apărut în presă.

"Robert Negoita a scos o singura zi vreo 3 masini cu tunuri care ar fi trebuit sa spele strazile si sa faca dezinsectia, le am vazut, ele exista, dar au disparut a doua zi. O sa le mai scoata de 1 decembrie cind o sa defileze cu ele. Nu le -ar fi rusine?", a scris jurnalista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel