Bătaie cu cuţite între doi minori români, prevenită de jandarmi

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

O bătaie cu cuţite între doi minori români, de 17 ani, din Galați, a fost prevenită de jandarmi, pe numele adolescenţilor fiind întocmite dosare penale.

 

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi, un echipaj a observat un tânăr care încerca să smulgă o ţeavă metalică dintr-un gard, scrie Agerpres. Ulterior, acesta a observat că echipajul de jandarmi se îndreaptă spre el. În acel moment, tânărul a aruncat în vegetaţia din zonă un obiect pe care îl avea în buzunar. Astfel, jandarmii s-au apropiat de acesta și l-au legitimat. În urma acestei acțiuni, echipajul a descoperit că tânărul are vârsta de 17 ani şi locuieşte în orașul Galaţi.

Întrebat despre motivul pentru care încearcă să smulgă ţeava metalică din gard, acesta a declarat că urmează să se întâlnească cu un cunoscut pentru a se bate. Totul ar fi început după ce individul cu care urma să se vadă pentru a se bate, i-a ameninţat telefonic prietena, iar pe el l-a ameninţat că îl va tăia.

Astfel, după ce au cercetat zona, în vegetaţia din zonă, jandarmii au găsit un cuţit cu lama de 15 centimetri, despre care adolescentul a precizat că îl avea asupra lui pentru a se apăra, întrucât nu ştia cum va evolua conflictul.

 

Și-a trimis fratele să se bată, în locul lui



În timp ce jandarmii discutau cu adolescentul de 17 ani, la faţa locului a apărut o a doua persoană despre care oamenii legii au aflat că este fratele celui cu care tânărul urma să se întâlnească pentru a se bate.

Jandarmii l-au percheziționat și pe cel de al doilea tânăr și au descoperit că în buzunarul de la geacă acesta avea un briceag cu lama de 10 centimetri. Întrebat de ce are acest obiect asupra sa, băiatul a precizat că îl purta asupra lui deoarece intenţiona să se bată cu persoana oprită de jandarmi. De asemenea, el a precizat că a fost trimis de fratele său, care nu a putut să vină personal pentru a se bate cu tânărul de 17 ani.

Cei doi adolescenţi, ambii având vârsta de 17 ani, au fost conduşi la sediul poliţiei. Acolo, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru ameninţare şi port fără drept de obiecte periculoase.

În acest caz, cercetările sunt continuate de către poliţie, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel