Bătaie cruntă la metrou. Un român a încercat să arunce un polițist pe șinele de tren, în Spania

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Episod șocant într-o stație de metrou din Spania. Un român furios care a băgat spaima în călători printr-un comportament violent, s-a luat la bătaie cu un polițist și un agent de pază.

Un român în vârstă de 30 de ani a provocat teamă printre călătorii care se aflau în același vagon de tren cu el. Odată intrat în metrou, bărbatul a început să lovească tot ce-i stătea în cale fără niciun motiv, astfel atrăgând atenția autorităților.

Un polițist din cadrul Brigăzii Mobile care se afla la fața locului a sesizat comportamentul bărbatului și l-a confruntat încercând să discute civilizat cu el și eventual să-l calmeze. În acel moment, un agent de pază, care nu era în timpul serviciului, l-a ajutat pe polițist, însă fără folos. 

 

Românul ar fi încercat să-l împingă pe polițist pe șinele de tren

 

Bărbatul violent i-a confruntat pe amândoi, cu insulte şi, conform martorilor oculari, ar fi încercat să-i intimideze, în special pe polițistul căruia i s-a adresat pe un ton derogatoriu. 

Când au coborât cu toții pe peron, românul a încercat să-l împingă în repetate rânduri pe polițist pe șinele de tren, care la acea oră ar fi putut trece oricând, din cauza programului aglomerat.

Văzând că nu poate, l-a atacat într-un mod extrem de violent pe omul legii, aplicându-i lovituri la nivelul feței apoi a încercat să fugă.

 

Polițistul s-a ales cu fracturi osoase la nivelul feței

 

Românul a fost prins în cele din urmă, de polițist, agentul de pază care nu era în timpul serviciului și un alt agent de pază care lucra în zona indicată și a venit în ajutor. 

Polițistul atacat a primit îngrijiri medicale pentru rănile grave pe care românul i le-a provocat. Omul legii suferă de mai multe traumatisme osoase la nivelul feței, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel