Băsescu - Ponta, RĂZBOI total: Neputinciosul guraliv are chef de VORBĂ

Narcis Popa / 19 ian 2019, 19:58 Salveaza PDF Comentarii
Traian Basescu in Parlament
Traian Basescu in Parlament

Traian Băsescu a lansat un atac dur la adresa lui Victor Ponta. Totul ce fostul premier a spus că nu a putut construi autostrada București-Brașov pentru că nu l-ar fi lăsat Băsescu și DNA. 

"Viorel, „neputinciosul guraliv” constructorul de autostrăzi! 
Înţeleg că „neputinciosul guraliv” Victor Viorel Ponta, doctor plagiator, a glăsuit că cel care l-a împiedicat să facă autostrada Comarnic – Braşov ar fi fost Băsescu.
Păi, să vedem. În 2000, când am plecat de la Ministerul Transporturilor, am lăsat la 4 benzi traseul de la Bucureşti până la Comarnic, iar tronsonul Comarnic – Braşov reabilitat, adică drumul consolidat şi la pante extins la trei benzi. 

Oare pricepe „neputinciosul guraliv”? În anul 2000, Bucureşti – Comarnic avea patru benzi (scria pe semnalizări rutiere „aici sunt banii dumneavoastră”), iar Comarnic - Braşov era reabilitat. Pentru atât au fost bani la acea vreme, cînd nimeni nu ne înghesuia cu bani nerambusabili de la UE.
Mai mult, când „neputinciosul guraliv” devenea premier, în mai 2012, guvernul Boc a lăsat terminată autostrada Bucureşti – Ploieşti.
În aceste condiţii, „neputinciosul guraliv” şi „plagiator glorios”, pe numele său de scenă Victor Viorel Ponta, nu a fost capabil să construiască nici măcar un metru de drum la 4 benzi dincolo de Comarnic, deşi a fost premier din aprilie 2012 până în noiembrie 2015," este mesajul lui Traian Băsescu.

'A mințit oamenii ! ' 


Totodată, fostul președinte spune că mărirea accizei la combustibil în mandatul de premier al lui Victor Ponta a fost de fapt o mare minciună și asta pentru că deși introdusă în prețul carburantului, nu s-a realizat de fapt nimic.


"A minţit oamenii că măreşte acciza la combustibil ca să construiască autostrăzi, şi-a pus panarama de prieten, pe numele lui Dan Şova, ministru peste autostrăzi şi se angajau amândoi să doarmă în cort prin munţi până la terminarea autostrăzii Comarnic – Braşov. 
Şi, când colo ce să vezi. „Neputinciosul guraliv” a băgat banii din acciza suplimentară la combustibil în buzunarul clientelei PSD şi a pierdut şi cofinanţarea de la BEI + BERD.
Şi, uite aşa „neputinciosul guraliv” a reuşit marea performanţă să nu facă în mandatul lui „glorios” nici măcar un metru de drum la patru benzi de la Comarnic spre Braşov.
Iar, dacă cineva l-a blocat pe Ponta să construiască autostrada Comarnic – Braşov, acel cineva se numeşte „incompetenţa proprie”. Sau poate spune „neputinciosul guraliv”, dacă tot are chef de vorbă, de ce au retras BEI şi BERD finanţarea pentru autostrada Comarnic –Braşov," a mai spus  Traian Băsescu. 

[citeste si] 

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.24
YesMy