Băsescu, furibund: Acesta se numește JAF

Narcis Popa |
Data publicării:

Traian Băsescu critică vehement înființarea Fondului Suvern de Investiții și spune că este un jaf asupra României. Atacul fostului președinte vine după ce Victor Ponta a spus astăzi același lucru și chiar a publicat un document prin care Ministerul Justiției avertiza Guvernul că acest proiect este neconstituțional. 

"Acesta se numeşte JAF !
Dăncilă şi Teodorovici, împinşi de la spate de Dragnea şi sub privirea îngăduitoare ale lui Tăriceanu, au săvârşit cea mai mare samavolnicie împotriva României, emiţând ordonanţa de urgenţă privind înfiinţarea Fondului Suveran de Investiţii .
Au încercat să-şi concretizeze acţiunea ticăloasă de jefuire a ţării prin lege .
S-au lovit însă de CCR care a respins legea ca fiind neconstituţională în ansamblul ei.
Şi atunci Dragnea a apelat la supuşii de la palatal Victoria, numiţii Dăncilă şi Teodorovici, care au aprobat înfiinţarea Fondului Suveran de Investiţii printr-un OUG care încalcă şi Constituţia şi toată legislaţia României de funcţionare a societăţilor comerciale . Asta-i "pohta ce au pohtit" Dragnea şi Vâlcov, asta le-au servit la masă Dăncilă şi Teodorovici.
Cât de ticălos trebuie să fii ca după ce ţi-a spus oficial CCR că legea este neconstituţională, tu guvern să emiţi o ordonanţă de urgenţă cu acelaşi conţinut ?
Acesta se numeşte JAF !
Trebuie oprit !
PS - Oare va îndrăzni odiosul Ciorbea să atace acest OUG la CCR? Cel mai probabil va prefera să mai primească un bacşiş de la Dragnea şi majoritatea parlamentară şi să plece într-un nou concediu că o fi surmenat ?" este mesajul lui Traian Băsescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel