Bărbatul din Timişoara, care l-a ameninţat cu moartea pe Raed Arafat, internat la psihiatrie

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

În data de 10 martie, un bărbat din Timişoara l-a ameninţat, într-un video postat pe Facebook, pe secretarul de stat Raed Arafat, că-l va lovi cu un topor, cu un ciocan şi cu o rangă. Acum bărbatul a ajuns într-un spital de psihiatrie din Timiş, în urma unei decizii a instanţei de judecată.  

”La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara a fost înregistrat la data de 12.03.2021 dosarul penal cu nr. 2029/P/2021, în care se efectuează urmărirea penală faţă de un suspect, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj (…). În fapt s-a reţinut suspiciunea rezonabilă că în data de 10.03.2021, în jurul orelor 12:00, aflându-se pe marginea drumului judeţean ce face legătura între localitatea Săcălaz şi Sânmihaiul Român, jud. Timiş, cu ocazia unei transmisiuni video pe reţeaua Facebook, suspectul l-a ameninţat cu acte de violenţă pe un secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, în sensul că îl va lovi cu un topor, cu un ciocan şi cu o rangă, aceste acte având legătură cu activitatea profesională a persoanei vătămate”, se arată într-un comunicat de presă, de vineri, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş. Procurorul de caz a dispus efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice faţă de bărbat.

 

Împotriva deciziei se poate formula contestaţie

 

Magistraţii de la Judecătoria Timişoara a admis propunerea Parchetului, iar faţă de bărbat s-a dispus internarea medicală provizorie într-o unitate specializată de asistenţă medicală, până la însănătoşire sau până la ameliorarea care înlătură starea de pericol ce a determinat luarea măsurii.  Împotriva deciziei se poate formula contestaţie în termen de 5 zile de la pronunţare, relaează news.ro.

 

citeste si: Un fan Şoşoacă, ameninţări dure la adresa lui Raed Arafat: „Vin după tine! O să mestecăm din tine, crede-mă!”

Bărbatul intrenat într-un spital de psihiatrie din Timiş se numeşte Daniel Gaşpar. Acesta a adresat ameninţări la adresa secretarului de stat în cadrul MAI, Raed Arafat, pe pagina sa de Facebook, în cadrul unei înregistrări video. Timişoreanul a mai aratat că a pregătit un ciocan cu care să îi dea lui Raed Arafat peste mâini şi o rangă cu care să îi dea peste glezne „dacă nu termină cu prostiile”, precum şi o lopată pentru „groapa pe care ai săpat-o pentru România, să te îngrop în ea”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel