Bărbatul care și-a violat fiica de 10 luni, a ucis-o, iar apoi a început să flirteze pe internet, poate scăpa din închisoare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură sabado.pt
Sursa foto: captură sabado.pt

Un bărbat de 29 de ani din statul american Pennsylvania a fost arestat sub acuzația că și-a violat fiica de numai 10 luni, care a murit la spital din cauza rănilor produse. Bărbatul poate ieși din închisoare dacă achită cauțiunea: 1 milion de dolari.

Austin Stevens, care antrenează o echipă de copii la fotbal american, a fost acuzat de violarea unui copil, agresiune agravată și alte acuzații legate de moartea fetiței sale.

Citește și: O fetiță de 10 luni a murit după ce a fost violată de tatăl ei

Potrivit polițiștilor, părinții fetiței sunt despărțiți, iar micuța se afla acasă la tatăl ei, în Lower Providence. Acolo a și fost găsită fără semne de viață în jurul orei locale 22:40, după un apel la numărul de urgențe 911. Ea a fost transportată la spital, unde a fost declarat decesul la puțin timp după miezul nopții.

Tatăl a căutat pe Google „cum îți dai seama dacă un bebeluș este mort”

 

Autopsia cadavrului fetiței a arătat că aceasta a fost victima unei agresiuni sexuale și a suferit răni la cap, provocate de un obiect contondent Ancheta a scos la iveală faptul că, după ce și-a batjocorit fetița, Austin Stevens, în loc să cheme ambulanța, a căutat pe net „cum îți dai seama dacă un bebeluș este mort”, „dacă un bebeluși nu mai respiră”, „dacă nu auzit bătăile inimii unui bebeluș” și „bebelușul meu nu mai respiră”.

Ulterior, în loc să cheme Ambulanța, bărbatul a început să flirteze cu două tinere prin intermediul unui site de socializare.

Austin Stevens a fost arestat și ar putea fi eliberat pe cauțiune însă doar dacă se achită un milion de dolari, ptorivit presei din SUA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel