Bărbat, urmărit internaţional, depistat la intrarea în România

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Bărbat, urmărit internaţional, depistat la intarea în România.
Bărbat, urmărit internaţional, depistat la intarea în România.

În data de 31 martie 2022, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut /I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, un bărbat cu cetățenie Republica Moldova.

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, căutat de autorităţile române, care este cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de contrabandă pe teritoriul acestui stat.

În data de 31 martie 2022, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut /I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, la volanul unui autovehicul înmatriculat în Franţa, un bărbat cu cetățenie Republica Moldova, în vârstă de 23 de ani.

La controlul de frontieră, oamenii legii au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare de către autorităţile române, la data de 18.01.2022, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Botoşani în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Automobil, înmatriculat în Lituania, oprit la frontieră. Șoferul s-a ales cu dosar penal, după ce polițiștii au verificat baza de date

 

În data de 29 martie, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca/I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, un bărbat care conducea un autoturism care avea aplicate numere de înmatriculare specifice Lituania.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui cu cetăţean cu dublă cetăţenie, română și R. Moldova, care a fost depistat la volanul unui autoturism radiat din circulaţie.

În data de 29 martie, în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca/I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 20 de ani, care conducea un autoturism care avea aplicate numere de înmatriculare specifice Lituania.

Existând  suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că acesta figurează radiat din circulaţie din 27 februarie 2022.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel