Bărbat, lovit mortal de paznicul care l-a prins la furat, de la o fermă din Vaslui

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Bărbat, lovit mortal de paznicul care l-a prins la furat, în Vaslui
Bărbat, lovit mortal de paznicul care l-a prins la furat, în Vaslui

Un bărbat, de 40 de ani a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a fost lovit de paznicul care l-a prins în timp ce încerca să fure de la o fermă din apropiere de Bârlad.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, cazul s-a petrecut la o fermă din localitatea Tutova, Bărbatul de 40 de ani încerca să fure furaje pentru păsări. Paznicul fermei a declarat polițiștilor că în momentul în care a încercat să-l prindă, acesta l-ar fi amenințat cu un cuțit. Atunci a ripostat și l-a lovit cu bâta pe care o avea asupra sa.

Cei care au sunat la 112 pentru a cere ajutor au fost reprezentanții fermei. La fața locului a fost trimis atât un echipaj medical, cât și polițiști, respectiv tehnicieni criminaliști pentru a efectua cercetări.

Bărbatul de 40 de ani a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad şi ulterior, pe timpul nopţii, ar fi decedat, în timp ce era transportat la o unitate medicală din municipiul Iaşi", precizează IPJ Vaslui.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, ai Secţiei 3 Poliţie Rurală Bârlad şi tehnicieni criminalişti, pentru a fi stabilite împrejurările în care s-au produs faptele sesizate.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, cauza fiind declinată, spre competentă soluţionare, Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

La începutul lunii februarie, o femeie, de 35 de ani, din județul Vaslui a murit, după ce a fost înjunghiată în inimă.

 

Crimă îngrozitoare în Vaslui. O femeie a murit pe loc, înjunghiată în inimă. Criminalul, căutat de polițiști

 

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Vasului au fost anunțați, pe data de 4 februarie, despre o femeie de 35 de ani din Zorleni cu plagă înjunghiată toracică, în stare gravă.

Femeia a fost declarată moartă, fiind descoperită târziu. Avea o plagă înjunghiată cardiacă. Criminalul este căutat de poliție.

Victima se numește Cristina Carp. Femeia locuia într-o casă în aceeași curte cu casa părintească, a fost găsită de mama ei înjunghiată. Femeia a anunțat îngrozită poliția și ambulanța la 112, dar din păcate fiica ei a fost declarată decedată, transmite BZI.ro.
„La Zorleni, a fost anunțat în această seară că a fost găsită o femeie de 35 de ani cu plagă înjunghiată toracică, în stare gravă, inconștientă. A fost trimisă o ambulanță tip B2 din Bârlad. Femeia a fost declarată decedată, find descoperită târziu. Avea o plagă înjunghiată cardiacă. Criminalul e căutat de poliție”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel