Bărbat de 80 de ani, dispărut după o drumeție, a apărut trei zile mai târziu. Chiar la o conferință de presă organizată de familie

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
barbat_dispartu_anglia
barbat_dispartu_anglia

Un bărbat în vârstă de 80 de ani din nordul Angliei dat dispărut după ce a fost surprins de un viscol puternic în timpul unei drumeții a apărut marți la o conferință de presă despre dispariția sa.

 

Harry Harvey le-a declarat reporterilor că a avut parte de „trei nopți nebune de camping”, nefiind la curent că este căutat de echipe de salvatori. După a treia noapte petrecută în sălbăticie bărbatul s-a întâlnit cu un fotograf de natură care l-a dus cu mașina până la hanul Tan Hill din Swaledale. Aici, familia acestuia tocmai se pregătea să țină o conferință de presă despre dispariția sa, la aproape 10 kilometri distanță de locul unde a fost văzut ultima oară, potrivit BBC.

Imaginile surprinse de o televiziune locală îi arată pe salvatori grăbindu-se să îi acorde asistență în apropierea unei ambulanțe din afara pub-ului în timp ce fiul și nora sa au fugit să îl îmbrățișeze. Când a fost întrebat de un reporter ce părere are despre toată atenția primită Harvey a glumit că ar fi dorit să se întoarcă mai discret,  relatează Insider. „Dacă știam ce o să se întâmple nu m-aș fi întors”, a afirmat acesta.

Echipa de salvamontiști din Swaledale a anunțat ulterior într-un comunicat că bărbatul este în siguranță și se simte bine, adăugând că 100 de salvatori au participat la misiunea de căutare care a durat trei zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel