Badantă româncă, moartă în Italia. Veronica avea doar 45 de ani: „Hai să ne unim cu toții forțele!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Badantă româncă, moartă în Italia. Veronica avea doar 45 de ani „Hai să ne unim cu toții forțele pentru familia ei!”
Badantă româncă, moartă în Italia. Veronica avea doar 45 de ani „Hai să ne unim cu toții forțele pentru familia ei!”

Veronica, o badantă româncă în vârstă de 45 de ani, a murit astăzi, în Quarrata, provincia Pistoia, Toscana, Italia, după o grea suferință.

Potrivit apropiaților, Veronica suferea de cancer la oase și leucemie. După tragica descoperire a diagnosticului care a avut loc în ianuarie, badanta româncă a luptat să trăiască, însă boala a fost prea puternică și i-a luat viața astăzi.

Pe rețelele sociale oamenii s-au unit pentru a strânge bani pentru ca trupul neînsuflețit al Veronicăi să fie dus în România.

„Salut oameni faini! Mă adresez acum celor care locuiesc în Italia Pistoia și împrejurimi. Cred ca mulți îl știți pe Manu. Soția lui din păcate a decedat și vrea să o ducă în România! Hai să ne unim cu toții forțele și să îl ajutăm fiecare cum putem! Un moment greu în viață și cred că trebuie să fim solidari unul cu altul! Vă mulțumesc și sper ca împreună să reușim să facem ceva! Vă rog în numele lui! Vă mulțumesc! Condoleanțe! Dumnezeu să o ierte!”, se arată pe pagina de Facebook Decor Flora Mihaela Pirvu.

Pe pagina de Facebook a soțului, mesajele de condoleanțe curg de 2 ore de când Veronica s-a stins din viață. Apropiații sunt șocați că numai în 2 luni, românca a pierdut lupta cu boala aceasta cruntă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel