Badantă româncă arestată direct de pe aeroport în Italia, când se pregătea să fugă în țară: polițiștii caută și acum averea furată

Italia. Două badante românce au înșelat bătrânii de care aveau grijă cu 114.000 de euro
Italia. Două badante românce au înșelat bătrânii de care aveau grijă cu 114.000 de euro

O badantă româncă, arestată după ce a furat 40.000 de euro de la un bătrân din Sant'Angelo all'Esca, Italia. Femeia a fost săltată direct din aeroport, când se pregătea să fugă în România.

Poliția de Frontieră de la Aeroportul Fiumicino a pus, vineri, în aplicare un ordin de aplicare a măsurii preventive a arestului la domiciliu, emis de G.I.P. la Tribunalul din Benevento, la cererea Parchetului din Benevento, împotriva unui cetățean de naționalitate română, suspectat de săvârșirea infracțiunii de furt calificat și continuat din locuință.

Ancheta, desfășurată de carabinierii de la postul Sant'Angelo all'Esca și coordonată de Procuratura din Benevento, a pornit de la plângerea depusă de victima în vârstă și a arătat că femeia, profitând de relația de muncă în calitate de îngrijitoare a bătrânului de 80 de ani și de circumstanțele inerente persoanei care împiedicau apărarea acestuia, în mai multe împrejurări, a intrat în posesia sumei totale de 40.000 de euro în numerar deținută de acesta.

Suspiciunile bătrânului cu privire la furt s-au concentrat asupra femeii, care se ocupa de treburile zilnice ale casei și era singura persoană din afara familiei care avea acces liber la diversele locuri din casă, precum și la dulapuri și sertare. Investigațiile ulterioare au condus la dobândirea unor suspiciuni serioase de vinovăție, în lumina cărora plecarea bruscă a suspectei pentru a se întoarce în țara de origine a devenit un factor declanșator.

Femeia de 37 de ani a fost plasată în arest la domiciliu. Femeia a fost apoi arestată efectiv la aeroport, iar locurile în care ar fi ascuns banii furați sunt în curs de identificare, anunță autoritățile italiene.

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy