Bacău: Examenele auto se suspendă, după ce angajați ai Serviciului Permise s-au îmbolnăvit de Covid

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Examenele auto se suspendă în Bacău începând de vineri, după ce la Serviciul Permise au fost confirmate mai multe cazuri de Covid. Până la 1 septembrie, Serviciul de Permise și Înmatriculări va fi închis. 

"Având în vedere confirmarea unor cazuri de infectare cu virusul Sars-Cov2 la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Bacău, pentru diminuarea riscului de răspândire a virusului în rândul angajaților și al cetățenilor, Activitatea la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Bacău se va suspenda în perioada 28.08.2020 – 01.09.2020. La Compartimentul Înmatriculări Vehicule Rutiere activitatea se va suspenda în perioada 28.08. – 04.09.2020, cu posibilitatea de a se prelungi, în funcție de numărul lucrătorilor disponibili”, transmite Prefectura Bacău.

Cei care au avut programări online la ghișeele serviciului sau pentru susținerea probei practice a examenului de obținere a permisului de conducere vor fi reprogramați din oficiu.

Ancheta epidemiologică a Direcției de Sănătate Publică Bacău este în desfășurare, urmând să fie luate alte și măsuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel