Bacău: Coliziune între un autocar cu 76 de ucraineni şi un TIR. Un copil a fost rănit

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Bacău: Coliziune între un autocar cu 76 de ucraineni şi un TIR. Un copil a fost rănit / FOTO: colaj capturi fireworld.at
Bacău: Coliziune între un autocar cu 76 de ucraineni şi un TIR. Un copil a fost rănit / FOTO: colaj capturi fireworld.at

Un autocar în care se aflau 76 de ucraineni, între care 29 de copii, a intrat în coliziune cu un TIR, pe drumul european E 85, în localitatea Dumbrava.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereş, a declarat că accidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar la faţa locului au fost trimise patru echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, precum şi un echipaj SMURD şi o echipă de descarcerare.

"Echipajele medicale au preluat un adult şi un minor cu traumatisme minore", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Pasagerii au fost preluaţi de un alt autocar, un microbuz de la ISU Bacău şi un microbuz de la ISU Neamţ şi au fost transportaţi până la Siret.

Autocarul implicat în accident venea din Bulgaria şi se îndrepta către Ucraina. Acesta nu a precizat dacă transporta persoane care fugiseră din cauza războiului din Ucraina în urma invaziei Rusiei și se întorceau sau nu, conform Agerpres.

Volodimir Zelenski, în vizită la trupele ucrainene din linia întâi a frontului. 'Doar un fraier poate să creadă că totul le merge perfect'

 

Recent viața altor 26 de persoane a luat sfârșit într-un accident rutier în vestul Ucrainei

 

Cel puțin 26 de persoane au fost ucise într-un accident de circulație în care au fost implicate un autobuz, un microbuz și un camion cu combustibil care a explodat după un accident în regiunea Rivne din vestul Ucrainei, a anunțat miercuri Ministerul de Interne, adăugând și mai mule clipe grele în această țară devastată de război.

Autobuzul se îndrepta spre Polonia, a precizat ministerul pe Facebook. 

Printre victimele coliziunii de marți se numără 24 de pasageri și șoferii atât al autobuzului, cât și al microbuzului. Alte douăsprezece persoane au fost rănite, inclusiv șoferul camionului de combustibil, a precizat ministerul.

Între timp, poliția din regiunea Rivne a declarat că cel puțin 12 persoane au fost rănite.

"Un autobuz, o mașină și un camion de combustibil s-au ciocnit. Deocamdată, există deja 17 morți, dar este posibil să fie mai multe victime", a declarat Zelenskyy, exprimându-și condoleanțele față de cei care și-au pierdut apropiații în accident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel