Baba Vanga, predicții pentru 2021: profeții cumplite pentru întreaga omenire

Nicoleta Baciu / 4 feb 2021, 19:37 Salveaza PDF Comentarii
vanga_predictii
vanga_predictii

Clarvăzătoarea renumită din Bulgaria, Vanga ( Vanghelia Pandeva Dimitrova) a prezis o tentativă la viața președintelui rus, Vladimir Putin, dar și că oamenii de știință vor crea în curând un remediu pentru cancer, SIDA și coronavirus.

Clarvăzătoarea Vanga a făcut o profeție înspăimântătoare despre soarta umanității în 2021. În viziunile sale, ea a văzut apariția  medicamentelor pentru boli mortale, dar și informații legate despre starea de sănătate a președinților Statelor Unite și Rusiei.

Astfel, în 2021 economia Europei se va prăbuşi, preşedintele rus Vladimir Putin ar putea fi asasinat, atacuri extremiste vor lovi Europa. Mai mult, vor avea loc cataclisme şi mari dezastre.

Vanga a mai profețit descoperirea de medicamente pentru cancer, SIDA și coronavirus. Cercetătorii se pregătesc deja pentru acest eveniment. În plus, potrivit celebrei clarvăzătoare, anul acesta va avea loc o „unificare a trei uriași”: experții interpretează aceasta ca unificarea Indiei, Chinei și Rusiei, scrie novos.mk.ru.

 

Cine este Baba Vanga

 

Baba Vanga, pe numele său adevărat, Vanghelia Pandeva Dimitrova, s-a născut la Strumica (în Macedonia), în 1911, într-o familie foarte săracă, iar la 12 ani a rămas oarbă. Neputându-şi permite îngrijirile necesare, femeia a rămas oarbă pentru tot restul vieţii şi a început să aibă primele viziuni aproape imediat după orbire. Potrivit celor care cred în ea, Baba Vanga era capabilă să citească gândurile şi să prevadă viitorul, iar faima sa a fost atât de mare încât lideri comunişti bulgari s-au folosit de ea pentru a-şi organiza propria agendă politică.

În multe cazuri, profeţiile Babei Vanga s-au adeverit parţial. Iată ce a prezis clarvăzătoarea bulgară de-a lungul anilor: încălzirea globală şi tsunamiul din 2004, prevăzut încă din anii ’50;  11 septembrie (prevăzut în 1989); tragedia submarinului Kursk din 2000 (prevăzut în 1989);  alegerea lui Obama; primăvara Arabă.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

4 mar 2021, 07:13 in Știri
Horoscop, joi, 4 martie 2021

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy