Previziuni 2021. CLARVĂZĂTOAREA Mhoni Vidente, care a prezis dezastrele din SUA: „Din 27 ianuarie se SCHIMBĂ lumea“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
mhoni vidente
mhoni vidente

Mhoni Vidente este una dintre clarvăzătoarele de top a lumii întregi. Aceasta a prezis toate cutremurele şi uraganele care au lovit SUA, dar şi faptul că Papa avea să fie din Argentina. Ea a prezis, pentru 2021, că 27 ianuarie va fi ziua din care lumea se va schimba, în ceea ce privește combaterea Covid-19.

Celebrul astrolog și clarvăzător cubanez, Mhoni Vidente, a pregătit câteva previziuni pentru lume în 2021 sau pentru unele  personaje din întreaga lume, precum noul președinte ales în Statele Unite, democratul Joe Biden, Papa Francisc, dar și despre pandemia covid sau rețelele sociale.

Acestea  din urmă sunt o parte importantă a conectării oamenilor din întreaga lume, „3 iluminati controlează rețelele sociale de fiecare dată când ajung să devină tot mai puternice. Vor ajunge la punctul de a pune sau îndepărta oamenii la putere! Din momentul în care președintelui în exercițiu din Statele Unite, Donald Trump, i-au fost suspendate conturile (n.r. de pe rețelele de socializare), din acel moment ne dăm seama de puterea celor 3 luminați“, a explicat clarvăzătoarea.

Rețelele de socializare vor controla totul

 

Potrivit previziunilor lui Mhoni, cartea de Tarot, numărul 13 va domina perioada următoare. Adică, arată ea, începând din 13 ianuarie timp de 13 zile la rând va fi punctul culminant total al virusului Statele Unite și Europa. „De astăzi (n.r. 1 ianuarie) până pe 27 ianuarie, vin zile cu multe infecții și decese. Începând cu 27 ianuarie, datorită vaccinului, severitatea virusului va începe să scadă, în cele din urmă va putea fi controlată în toate părțile lumii, deocamdată trebuie să aveți mare grijă, sunt 13 zile cabalistice“, a prezis clarvăzătoarea.

Citește și: Horoscop chinezesc 2021, anul Bivolului de Metal. Previziuni pentru sănătate și carieră

Mai departe, Mhoni Vidente vede în cărțile sale de Tarot că indică faptul că disputele în SUA sunt încă departe de a se fi încheiat. Unul dintre cei doi Donald Trump sau Joe Biden va cădea, că războiul civil va fi atât de puternic încât unul dintre cei doi va cădea încarcerat sau ucis.

Începutul sfârșitului Covid-19. Papa Francisc, răpus de coronavirus?


Noua tulpină de Covid-19 a ajuns deja în SUA și s-a extins în Europa. „Virusul poate fi controlat fără probleme cu vaccinul și cu un medicament care se va descoperi în Mexic. Pentru moment trebuie să fiți foarte atenți, acest lucru tulpina nouă este aceeași gripă, dar a evoluat. Trebuie să rămâneți sănătoși, puternici și să vă îmbunătățiți liniștea sufletească“, a mai spune clarvăzătoarea, citată de publicația mexicană noreste.net.

Citește și: Anul Bivolului de Metal în Horoscopul Chinezesc. Culorile care aduc noroc zodiilor: Cu acestea vei atrage banii


Acesta este anul religiei. Medicul Papei Francisc a murit și de atunci a rămas totul foarte ascuns. Anul acesta va fi un nou Papa, va pleca din Mexic, Italia sau Asia, va fi o revoluție totală în Biserica Catolică. Dumnezeu prin însuși Sfântul Duh va pune mâna pe Vatican pentru a obține acea revelație, totul se va întâmpla înainte de Paști. Din păcate, tot ceea ce se ascunde despre Papa Francisc în biserică este pentru că este ceva serios, iar virusul i-ar putea pune capăt zilelor“, a afirmat clarvăzătoarea Mhoni.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel