Horoscop chinezesc 2021, anul Bivolului de Metal. Previziuni pentru sănătate și carieră

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop chinezesc săptămânal: Atenție marți! Puteți pierde mulți bani. Joi apare oportunitatea unui loc de muncă: Previziuni pentru toate semnele
Horoscop chinezesc săptămânal: Atenție marți! Puteți pierde mulți bani. Joi apare oportunitatea unui loc de muncă: Previziuni pentru toate semnele

2021 este un an al Bivolului de metal, care începe din 12 februarie 2021 (Ziua Anului Nou chinezesc) și durează până la 30 ianuarie 2022.   

Ultimii ani zodiacali ai semnului de bivol sunt: ​​1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033 ... Un an de bivol apare la fiecare 12 ani.

Semnul zodiacal al Bivolului ocupă a doua poziție în zodiacul chinezesc. Cele 12 animale zodiacale sunt, în ordine: șobolan, bivol, tigru, iepure, dragon, șarpe, cal, capră, maimuță, cocoș, câine și porc.

Dacă te-ai născut într-un an de bivol, zodia ta chineză este un bivol!

Se spune de obicei că anul zodiacal chinezesc începe de la Anul Nou chinezesc, care variază de la sfârșitul lunii ianuarie până la mijlocul lunii februarie.

Prin urmare, dacă v-ați născut în ianuarie sau februarie din anii de mai sus, ați putea fi un bivol sau un șobolan.

Citeşte şi: Horoscop chinezesc. Care este zodia ta din cele 12 semne

 

Personalitatea bivolului: sârguincioşi, de încredere

 

Având o natură cinstită, bivolul este cunoscut pentru sârguință, fiabilitate, forță și determinare. Acestea reflectă caracteristicile conservatoare tradiționale.

Femeile bivol sunt soții tradiționale, credincioase, care acordă o mare importanță educației copiilor lor.

Pentru bivolii masculi, ei sunt patrioţi, au idealuri și ambiții pentru viață și acordă importanță familiei și muncii.

Având o mare răbdare și dorința de a face progrese, bivolul își poate atinge obiectivele printr-un efort constant. Nu sunt mult influențați de ceilalți sau de mediu, dar persistă să facă lucrurile în conformitate cu idealurile și capacitățile lor.

Citeşte şi: Horoscop Chinezesc. Ce îţi rezervă 2021 în funcţie de zodie

Înainte de a întreprinde orice acțiune, bivolul va avea un plan definit cu pași detaliați, la care își aplică credința puternică și forța fizică. Drept urmare, oamenii cu zodie de bivol se bucură adesea de un mare succes.

Bivolii sunt cele mai slabe semne zodiacale în ceea ce privește abilitățile lor de comunicare. Nu sunt buni în comunicarea cu ceilalți și chiar cred că nu merită să fac un schimbe idei cu ceilalți. Sunt încăpățânați și țin la propriile puncte de vedere.

 

Cum să construiești relații cu „oamenii - bivol”?


Bivolii nu sunt buni în comunicarea cu ceilalți, deci au mai puține relații sociale. Preferă să rămână solitari și să se bucure de singurătate, în loc să participe la activități de grup. Ei își tratează prietenii apropiați cu sinceritate și se bazează mult pe prietenie.

Pentru relațiile de dragoste, bivolii tind să păstreze o relație pe termen lung cu ipatenerii lor. Schimbările frecvente ale partenerului îi fac  să se simtă inconfortabil.

Doamnelor din semnul zodiacal bivol le lipsește feminitatea. Dacă își pot da seama de inadecvările lor și își pot schimba atitudinea prudentă de indiferență față de afecțiune și entuziasm, vor avea relații de dragoste în conformitate cu dorința inimii lor.

 

Horoscopul bivolului în 2021


Zodia bivolului în zodiacul chinezesc își va întâlni din nou „anul nașterii” în 2021. Se așteaptă ca bivolii să se confrunte cu multe provocări atunci când anul nașterii lor se repetă la fiecare al doisprezecelea an.

 

Multă sănătate pentru bivoli


Bivolii sunt puternici și robuşti; se pot bucura de o viață destul de sănătoasă și lungă, de vieți împlinite și de puține boli.

Din cauza muncii grele cu o personalitate încăpățânată, aceștia petrec adesea prea mult timp în munca lor, rareori acordându-și suficient timp pentru relaxare și tind să uite mesele, care le fac să aibă probleme intestinale. Deci, au nevoie de suficientă odihnă și o dietă regulată pentru ca bivolii să funcționeze eficient.

Cu un temperament încăpățânat, le este ușor să suporte stresul și tensiunea și sunt reticenți să se dezvăluie altora. Relaxarea corectă și călătoriile scurte regulate vor aduce beneficii bivoliului.

 

Cele mai bune cariere pentru Bivoli


Ca simbol al muncii grele, oamenii bivoli lucrează întotdeauna din greu la orice și se mențin să termine ceea ce încep. Având o atitudine serioasă și responsabilă față de muncă, ei pot veni cu abordări diferite ale sarcinii lor.

Cu un ochi atent pentru detalii și o etică de lucru admirabilă, aceștia sunt competenți în cariere precum agricultură, producție, farmacie, mecanică, inginerie, desen, desen artistic, politică, imobiliare, design interior, pictură, tâmplărie sau carieră.

 

Tipurile de bivol

 

În teoria elementelor chineze, fiecare semn zodiacal este asociat cu unul dintre cele cinci elemente: aur (metal), lemn, apă, foc și pământ. De exemplu, un bou de lemn vine o dată într-un ciclu de 60 de ani.

Se presupune că caracteristicile personale ale cuiva sunt determinate de semnul și elementul animalului zodiacal din anul nașterii.

- Bivol de lemn (1925, 1985): Neliniștit, decisiv, direct și întotdeauna gata să-i apere pe cei slabi și lipsiți de apărare

- Bivol de foc (1937, 1997): Miop, egoist, intolerant, impersonal, dar practic

- Bivol de pământ (1949, 2009): Onest și prudent, cu un puternic simț al responsabilității

- Bivol de aur (1961, 2021): Muncitor, activ și întotdeauna ocupat și foarte popular printre prieteni

- Bivol de apă (1913, 1973): Muncitor, ambițios, tenace, capabil să suporte greutăți, cu un puternic simț al dreptății, abilități și observații dure

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel