EXCLUSIV  Anul Bivolului de Metal în Horoscopul Chinezesc. Culorile care aduc noroc zodiilor: Cu acestea vei atrage banii

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop. De ce unele zodii rămân fără bani? Cele mai mari greşeli financiare comise de semnele zodiacale
Horoscop. De ce unele zodii rămân fără bani? Cele mai mari greşeli financiare comise de semnele zodiacale

Feng Shui. Culoarea norocoasă a anului 2021 și ce culori aduc noroc și împliniri în anul Bivolului de Metal, care debutează pe 12 februarie.

Arta Feng Shui are o mare influență asupra schimbărilor din viața umană și lumea din jurul nostru. Armonia în nuanțe și soluții de culoare însoțește oamenii peste tot. Acest lucru se reflectă în alegerea îmbrăcămintei, designului interior, designului peisajului. 

Această metodă poate poate îmbunătăți starea de spirit pozitivă, sănătatea și poate contribui la fericirea în cuplu sau la prosperitatea carierei.

Conform preceptelor horoscopului chinezesc și Feng Shui, metalul, elementul principal al anului chinezesc 2021, simbolizează rezistența, interesele colective, determinarea și persistența. În polaritatea Yin, Metalul reprezintă mai curnd incisivitatea, instinctul, banii, independența și opulența. Conform preceptelor Wu Xing, culorile cele mai frecvent asociate cu elementul Metal sunt alb, gri și auriu. Cu toate acestea, tonurile de gri și argintiu întruchipează elementul Metal în forma sa Yin.

Verde și Roșu, culorile „de protecție“ în 2021

 

Odată cu intrarea în Anului Boivolului de Metal Alb (12.02.2021), calendarul chinezesc arată două elemente care trebuie monitorizate pe tot parcursul anului 2021. Întrucât ce Bivolul de Metal este alcătuit din elementele Pământ, Metal și Apa, elementele Lemn și Foc se va afla într-o situație de slăbiciune sau deficiență în multiple ocazii în cursul anului chinezesc 2021. Anual, efectele directe ale acestei duble deficiențe sunt pierderea controlului emoțional (Lemn) și generalizarea autoritarismului (foc).

De aceea, echilibrul și culorile de protecție din 2021 corespund culorilor care simbolizează elementele în slăbiciune sau deficit în timpul anului:, respectiv verde și roșu.

Ce culoare a portofelului atrage bani

 

Pentru a atrage bogăția și a o concentra într-un spațiu mic al unui portofel, culorile elementelor Pământ și Metal sunt ideale. Cele două elemente unt sunt principalii „furnizori” de bani pentru portofel, nepermițându-le să părăsească proprietarul, contribuind la creșterea și atragerea lor. Maro, negru, galben sunt culorile calme ale Pământului. Într-un astfel de portofel, le este recomandat să păstreze bani celor ale căror venituri se caracterizează prin încasări constante, cu regularitate, potrivit Karmaweather.

De exemplu, rentieri, angajații care primesc salarii la timp. Auriul și argintiul în toate nuanțele lor sunt destinate persoanelor cu profesii creative și oamenilor de afaceri al căror venit nu este regulat și este asociat cu finalizarea sarcinii. Un  portofel într-o astfel de culoare va oferi perioade mai frecvente de primire a banilor, activează energia de atragere a fondurilor.

Roșu - potrivit pentru toată lumea, fără excepție. Activ, puternic din punct de vedere energetic, roșul nu numai că atrage bani, dar vă permite și să economisiți, să colectați suma necesară în portofel. Este preferat de femei, deși portofelele roșii promit și bărbaților noroc în atragerea de bani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel