Profeția lui Messing: În 2021, economiile Americii și Europei se vor prăbuși. O singură țară va rămâne stabilă economic și politic

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
messing_preziceri
messing_preziceri

Iluzionistul Wolf Messing a prezis că anul 2021 va fi extrem de nefavorabil pentru America și Europa. Potrivit celebrului vizionar, acestea se vor confrunta cu o criză gravă. În ceea ce privește America, influența sa asupra lumii va slăbi. Țara își va pierde statutul de superputere. Pentru a supraviețui, americanii vor trebui să se supună unor adversari mai influenți și mai puternici.

 

Iluzionistul a menționat că alte state nu vor mai ține cont de opinia Statelor Unite și le vor anula. Nici în Europa, situația nu va fi mai bună. Odată ce pandemia COVID-19 se va încheia, țările din Europa nu își vor putea restabili economiile. Wolf Messing a mai prezis „o cădere în abisul geopolitic”, iar motivul ar fi că dependența de America se va prăbuși în curând, relatează Channel Five.

Potrivit lui Messing, Rusia va deveni un fel de insulă a securității. Oamenii din întreaga lume vor înțelege că Rusia este cea mai stabilă din punct de vedere socio-politic și vor începe să se mute în aici. Acest lucru va duce la o creștere a fuxului de migranți de mai multe ori. 

 

Cine a fost Wolf Messing 

 

Wolf Messing a fost un hipnotizor, telepat şi specialist în citirea gândurilor, născut în Polonia, pe 10 septembrie 1899. Despre el circulau diferite legende. Una dintre acestea spune că, atunci când Stalin i-a pus condiţia să treacă neobservat printre toate posturile de pază din Kremlin, Messing a reuşit să facă acest lucru. Mai târziu, gardienii afirmau că nu au văzut pe nimeni. 

Înaintea războiului, Wolf Messing a fost invitat să dea o reprezentaţie într-un loc deosebit. Acesta era clubul NKVD-ului din Moscova. După ce şi-a demonstrat calităţile sale deosebite, el a trebuit să răspundă la întrebările spectatorilor şi, în unul dintre mesaje scria: „Spuneţi ce credeţi despre pactul sovieto-german”. Messing a citit întrebarea cu voce tare și a răspuns: „Eu văd tancuri cu steluţe roşii pe străzile Berlinului!”. 

În timpul războiului, o mulţime de oameni îi scriau lui Messing, însă el nu răspundea nimănui. „Nu pot să fericesc o familie şi să las fără speranţe alte zece familii”, spunea Messing.

Celebrul prezicător își cunoştea şi data morţii sale. El a murit în seara de 8 noiembrie 1974. Când savanţii au efectuat autopsia craniului său, au rămas dezamăgiţi. Acesta nu se deosebea prin nimic de craniul unui om obişnuit.  Dar totuşi multe dintre prezicerile lui s-au împlinit.   

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel