Avion cu 115 moldoveni, reținut pe un aeroport. Ce s-a întâmplat cu pasagerii

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Avionul companiei Air Moldova care se pregătea să decoleze de la Istanbul spre Chișinău, vineri seară, a fost reținut pe aeroportul capitala Turciei din cauza unei datorii pe care compania o are față de furnizorul de combustibil, a anunțat presa din Republica Moldova, fără să precizeze la cât se ridică datoria.

Compania aviatică spune că este vorba despre o datorie istorică, acumulată în perioada în care Air Moldova era companie de stat. 

Dintr-un comunicat de presă rezultă că AirMoldova, din cauza pierderilor bănești suferite de când cu COVID-19, a suspendat plata datoriei, potrivit Europa Liberă.

Compania a mai spus că nu a mai trecut printr-un asemenea incident, iar în prezent poartă discuții pentru soluționarea lui integrală cu conducerile aeroportului din Istanbul și companiei care livrează combustibili.

Cei 115 pasageri care se aflau în avionul companiei Air Moldova, reţinut vineri pe aeroportul din Istanbul, au fost cazați peste noapte într-un hotel din preajma aerogării, și au ajuns la Chișinău sâmbătă dimineață, cu un avion al companiei Turkish Airlines, scrie site-ul tv8.md.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel