Avertismentul pompierilor: NU lăsați dezinfectantul în mașină. Iată ce se poate întâmpla-FOTO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Sticluţele cu dezinfectant pentru mâini pot fi periculoase dacă sunt lăsate în spaţii închise, fără aer, în plină caniculă, riscând izbucnirea unor incendii, avertizează o echipă de pompieri americani. 

Pompierii americani de la Western Lakes Fire District, din Wiscounsin, i-au avertizat pe şoferii auto că sticluţele cu dezinfectant păstrate în maşină, în zilele caniculare, pot provoca incendii deoarece acestea conţin alcool. Pentru a demonstra acest tip de incident, aceştia au publicat şi o imagine în care arată ce se poate întâmpla dacă laşi o sticlă de dezinfectant în buzunarul de pe portiera maşinii.

"Să începem azi cu puţină educaţie! Am discutat în trecut despre sticlele de apă păstrate în vehiculul dvs. când vremea este caldă. Majoritatea dezinfectanţilor pentru mâini sunt pe bază de alcool şi, prin urmare, sunt inflamabili. Dacă îi ţineţi în maşină când este foarte cald şi expuşi la soare - în special când sunt în apropierea unei flăcări deschise, ca atunci când fumaţi în maşină sau faceţi grătar - asta poate duce la un dezastru. Vă rugăm respectaţi posibilităţile şi rămâneţi în siguranţă", au transmis pompierii, potrivit Mediafax.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel