Avertisment în Italia: Drogul violului face ravagii. O studentă spune că nu-și aduce aminte cine a luat-o de pe stradă

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Italia. Trei români arestați în aceeași zi pentru trafic de droguri și furturi multiple
Italia. Trei români arestați în aceeași zi pentru trafic de droguri și furturi multiple

Cazurile din Italia în care se folosește drogul violului par să se înmulțească. De această dată victimă i-a căzut o studentă din SUA, care ulterior întâmplării nefericite a renunțat la studii și a revenit în țara natală. 

S-a trezit cu un străin lângă ea. Nu știa unde se află și cum a ajuns în acel apartament. Fata, o americancă de 19 ani, reușea cu greu să-și amintească ce s-a întâmplat cu câteva ore în urmă. Totul a început într-un local din Testaccio, cartierul central al Romei cu un tip care s-a prezentat și i-a oferit o băutură. A simțit că totul se învârte și apoi amintirile au devenit vagi. O studentă de la Universitatea John Cabot a fost violată pe 15 octombrie. Acum este căutat bărbatul care a violat-o și a drogat-o, cel mai probabil cu o substanță numită drogul violului. Oamenii secției de poliție Trastevere îl caută și acum. În apartamentul în care a avut loc violența lui nu există nicio urmă. Acesta i-a furat și bijuteriile victimei. 

Povestea

Pe 15 octombrie, un grup de americani decid să petreacă o seară la Testaccio. Tânăra de 19 ani face și ea parte din grup. Locul este cunoscut printre băieți, se numește Alibi. Este adesea locul de întâlnire pentru studenții foarte tineri în weekend. 

Americanca se distra cu prietenii ei. Cu toate acestea, la un moment dat, vor să plec și au chemat un taxi. Fata le-a cerut prietenelor să rămână, dar acestea sunt obosite și refuză.  Astfel, ea decide să rămână la Alibi. În acest moment, intră în scenă tânărul de 30 de ani. Americanca este singură și se apropie un băiat. El îi oferă de băut, ea acceptă și din acel moment amintirile devine confuze. Dă vina pe amețelile care ar proveni dintr-o stare generală de rău trecătoare. Ea nu crede că cineva i-ar fi putut pune droguri în cocktail. Apoi cei doi decid să plece din local. Din acest moment pentru tânăra de 19 ani singurele amintiri sunt doar flash-uri, muzică, dansul și o fată care o avertizează. De atunci nu mai știe nimic. 

Trezirea a fost groaznică: o cameră întunecată și un bărbat în pat cu ea. Tânăra rămâne încremenită. La început încearcă să înțeleagă unde este. Un străin vorbește și îi răspunde. Încearcă o primă evadare timidă, dar tânărul de treizeci de ani îi ia toate hainele.

După viol, tânăra victimă a ales să se întoarcă în SUA. A fost audiată de poliție, apoi a decis că perioada ei de studii la Roma se poate încheia. 

Numeroase cazuri cu drogul violului în Italia

În ultima perioadă, în Italia, au existat mai multe episoade de abuzuri în care violatorul a folosit Ghb pentru a năuci tinere. Această substanță, atunci când este turnată în băuturi, face ca victima să fie manipulabilă, uneori lăsând-o inconștientă.


Unul dintre cele mai cunoscute cazuri a vizat un om de afaceri milanez în vârstă de 50 de ani, arestat pe 21 mai după ce i-a turnat drogul violului în cafea unei studente, după ce a chemat-o la un interviu de angajare. Tot în capitala lombardă, un agent imobiliar în vârstă de 48 de ani a ajuns în cătușe. Bărbatul a drogat un cuplu tânăr și a abuzat-o pe femeie în timpul unei întâlniri pentru cumpărarea și vânzarea unui apartament, în ciuda faptului că la întâlnire a fost și fiica celor doi, de câteva luni.

Acum, la Roma, se caută un tânăr de 30 de ani care a violat-o pe studenta de 19 ani.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel