Autoturism cu refugiați ucraineni, implicat într-un accident rutier în Târgu Frumos. Un adolescent a rămas încarcerat

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Autoturism cu refugiați ucraineni, implicat într-un accident rutier în Târgu Frumos. Un adolescent a rămas încarcerat  Sursa - BZI
Autoturism cu refugiați ucraineni, implicat într-un accident rutier în Târgu Frumos. Un adolescent a rămas încarcerat Sursa - BZI

Un accident rutier s-a produs,azi, 2 aprilie, la ieșirea din Târgu Frumos. În accident a fost implicat un autoturism, iar un adolescent de 16 ani a rămas încarcerat.

La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale de intervenție cu module de descarcerare și un echipaj de prim ajutor calificat de la Secția de Pompieri Târgu Frumos. De asemenea, a intervenit și o ambulanță cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Din autoturism s-au autoevacuat patru persoane. Acestea sunt de origine ucraineană. Au fost identificați trei copii cu  vârste de 2, 10 și 16 ani, scrie BZI.

Copii au fost transportați la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ,,Sfânta Maria” Iași, iar mama acestora - la Spitalul Clinic Județean de Urgențe „Sf. Spiridon” Iași.

Persoana încarcerată a fost scoasă din autoturism. Aceasta este conștientă și a fost preluată de echipajul de la Serviciul Județean de Ambulanță. În sprijin a fost trimisă un echipaj B de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Alți doi refugiaţi din Ucraina au fost accidentați, vineri dimineață, 1 aprilie,  de o maşină în zona Petru Poni, pe şoseaua Păcurari din Iași.

 

O bunică din Ucraina şi nepotul de patru ani, loviți de o maşină în Iași


 
Femeia din Ucraina şi copilul de patru ani au fost răniţi uşor. Poliţiştii comunică dificil cu femeia din cauză că nu înţelege limba română şi nu ştie nici engleză, fiind nevoie de un translator.  

Femeia, în vârstă de 46 de ani, și nepotul ei de 4 ani, au fost duși la spital. Bunica a ajuns la Spitalul “Sfântul Spiridon”, iar copilul la Spitalul “Sfânta Maria”. Când au ajuns la faţa locului echipajele de prim ajutor, femeia era inconştienţă. Din primele verificări rezultă că pietonii ar fi traversat regulamentar, relatează  ziaruldeiasi.ro 

"Astăzi, 01 aprilie ac, în jurul orei 10.30, polițiștii rutieri au fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești, ce a avut loc pe raza municipiul Iași. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că un conducător auto ar fi acroșat două persoane (un copil și un adult). Conducătorul auto a fost testat cu alcool testul, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă" au transmis, oficial, polițiștii rutieri. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel