Autostradă din Anglia, închisă din cauza renilor. Șoferii au făcut haz de necaz: "Să le spună cineva că e cu trei săptămâni prea devreme"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Autostrada din Anglia, blocată de reni (sursa foto: edp24)
Autostrada din Anglia, blocată de reni (sursa foto: edp24)

O autostradă cu două benzi din comitatul britanic Suffolk a fost blocată duminică de un "număr mare" de reni, provocând întârzieri majore. Animalele s-au aventurat pe A11, în apropierea localităţii Barton Mills, şi au blocat traficul în ambele direcţii, în jurul orei 15:20 GMT. 

O șosea importantă din Suffolk a fost închisă pe ambele sensuri ieri, deoarece un "număr mare" de reni se plimbau pe acolo. Poliția a fost chemată la fața locului pe A11, în apropiere de Barton Mills, în jurul orei 15.20, unde a încercat apoi să prindă "renii".

Pe platforma de socializare X, cunoscută anterior sub numele de Twitter, o utilizatoare a declarat că a rămas blocată "mai bine de o oră" pe carosabil în timp ce renii încercau să fie prinși. Matt Liburn a întrebat pe X pe Autostrăzile Naționale: "Se poate deschide măcar o bandă?".

Autostrăzile Naționale a răspuns: "Din păcate, nu atunci când sunt animale vii care circulă. Acest lucru este pentru siguranța dumneavoastră".

Alți utilizatori de social media s-au grăbit să ridiculizeze situația. Un utilizator pe nume Blue Rebel a postat "Renii lui Moș Crăciun se plimbă", în timp ce un altul a spus "ar putea fi cel mai bizar motiv de închidere din istorie".

Un alt utilizator a scris: "Vorbești serios? Cineva să le spună că este cu trei săptămâni mai devreme". 

Renii au părăsit în cele din urmă drumul în jurul orei 17.20 și acesta a fost redeschis la scurt timp după aceea, au declarat oficialii.

Într-o actualizare pe X, fostul Twitter, National Highways East a confirmat că poliția a închis A11 "în ambele direcții între A1134 și A1101".

Nu există reni sălbatici în Anglia și nu este clar de unde au venit animalele, scrie msn.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel