Autoritățile pregătesc noi măsuri de restricții de călătorie pentru români. Ședință pentru a opri valul de infectări

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Comitetul pentru Situații de Urgență se întâlnește astăzi într-o ședință crucială, după 4 zile consecutive cu peste 2.000 de cazuri de coronavirus.

Autoritățile pregătesc noi măsuri pentru a opri valul de infectări. Este de așteptat că numărul școlilor care trec în scenariul roșu să crească iar până la jumătatea lunii se va pune problema prelungirii stării de alertă. 

Totodată, în anumite localități s-ar putea impune carantina sau izolarea iar unele restaurante ar putea fi închise total. 

În discuție sunt și restricții de călătorie atât pentru cei care vin din vestul Europei, cât și pentru românii care se întorc din zonele grav afectate de pandemiei. 

 

Bilanțul COVID-19 se menține extrem de ridicat în România

 

Bilanțul COVID-19 se menține extrem de ridicat în România. Țara noastră a depășit pragul de 5,000 de decese, iar secțiile de terapie intensivă sunt arhipline. 

Până ieri, 4 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 135.900 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 108.135 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.835 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel